DOLAR 32,4555 -0.12%
EURO 34,7662 -0.64%
ALTIN 2.439,640,16
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin Dikkatini Çeken Ünlü Girişimci; Fatih Arslan

Türkiye’nin Dikkatini Çeken Ünlü Girişimci; Fatih Arslan

Fatih Arslan ayna ile yapmış olduğu dekorasyon uygulamaları ile kısa sürede dekorasyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi.

ABONE OL
Aralık 2, 2022 11:26
Türkiye’nin Dikkatini Çeken Ünlü Girişimci; Fatih Arslan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Arslan ayna ile yapmış olduğu dekorasyon uygulamaları ile kısa sürede dekorasyon dünyasının en çok konuşulan isimlerinden birisi haline geldi. Çocukluğundan bu yana aynaların içerisinde büyüyen ve aynanın tüm mobilyalarda kapsamlı bir şekilde kullanılması gerektiğini savunan Fatih Arslan bu yönde tasarlamış olduğu çok özel parçalar ile evlerinize derinlik kazandırıyor.

Ayna Merkezi isimli firması ve firma bünyesinde tasarlamış olduğu farklı birçok aynalı parça özellikle ünlülerin yakından ilgisini çekiyor. Sizlerde evinizde veya işyerinizde daha fazla ayna kullanmak ve böylelikle yaşam alanlarınıza çok şık dokunuşlar yapmak istiyorsanız Fatih Arslan ile iletişime geçebilirsiniz.

Aynaların Efendisi olarak tanınan Fatih Arslan ile iletişime geçerek hayal ettiğiniz detayları onunla paylaşabilirsiniz. Mükemmel bir işçilik ve kaliteli malzemeler ile hayal ettiğiniz için çok daha ötesinde ayna ile tasarlanmış farklı birçok parçaya sahip olabilirsiniz.

Fatih Arslan tasarımları

Fatih Arslan aynanın büyüleyiciliğini bir evin içerisinde tüm parçalarda kullanabilme yeteneğine sahip bir isim. Baklava ayna duvarlar onun en çok uygulamış olduğu tasarımların başında geliyor. Evinizin duvarlarını komple ayna ile kaplatmak istiyorsanız bu süreçte işçilik büyük önem taşıyor. Daha önce uygulamış olduğu farklı birçok ayna duvar tasarımları ile ön plana çıkan Fatih Arslan ile görüşme sağlayarak uygulama detayları hakkında bilgi alabilirsiniz. Bununla birlikte farklı tüm tasarımları hakkında fikir alabilirsiniz.

https://byfatiharslan.com/basin-haberleri/

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.