DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

CHP’li İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’ten AKP’li Meclis Üyesine Tepki
  • Haberler11
  • Gündem
  • CHP’li İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’ten AKP’li Meclis Üyesine Tepki

CHP’li İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’ten AKP’li Meclis Üyesine Tepki

ABONE OL
Nisan 25, 2024 16:31
CHP’li İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’ten AKP’li Meclis Üyesine Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmit Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Ekipleri Arasında Gerilim

İzmit Belediyesi ekipleri, Kocaeli Şehir Hastanesi’ne alternatif yol açma çalışmalarında AKP’li Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin engeline takıldı. İki belediye arasında gerginlik yaşandı.

AKP’li Meclis Üyesi İbrahim Efe’nin Tepkisi

İnceleme için olay yerine giden Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e AKP’li Meclis Üyesi İbrahim Efe’nin tepkisi dikkat çekti. Efe, Hürriyet’e yaklaşırken yaşanan olaylarla gündeme geldi.

Hürriyet’ten Açıklama

Yaşananları sosyal medya hesabından paylaşan Hürriyet, Efe’nin tepkisini “Oskarlık performans” olarak nitelendirdi. Açıklamasında, “AKP’li meclis üyesi İbrahim Efe bir dokunuşla kendisini nasıl yerlere atıyor, yerdeyken nasıl çelme takarak insanları yere düşürüyor. Sonra da ‘bana saldırıyorlar’ diye şov yapıyor. Geldiğimiz nokta bu” ifadelerine yer verdi.

Hürriyet’ten Müdahaleye Tepki

Hürriyet, kendi ekiplerine yönelik müdahaleye de tepki göstererek, “Fen işleri müdürüme ve çalışanlarımıza yapılan saldırının hesabını soracağım. Tüm yasal haklarımızı kullanacağız” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.