DOLAR 32,3407 0.18%
EURO 35,1965 0.01%
ALTIN 2.248,120,22
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

EUREKA, EMO TRAP TINILI YENİ TEKLİSİ “KÜL” İLE DİNLEYENLERİ DUYGUSAL BİR YOLCULUĞA ÇIKARIYOR !
  • Haberler11
  • Gündem
  • EUREKA, EMO TRAP TINILI YENİ TEKLİSİ “KÜL” İLE DİNLEYENLERİ DUYGUSAL BİR YOLCULUĞA ÇIKARIYOR !

EUREKA, EMO TRAP TINILI YENİ TEKLİSİ “KÜL” İLE DİNLEYENLERİ DUYGUSAL BİR YOLCULUĞA ÇIKARIYOR !

ABONE OL
Mayıs 26, 2022 11:50
EUREKA, EMO TRAP TINILI YENİ TEKLİSİ “KÜL” İLE DİNLEYENLERİ DUYGUSAL BİR YOLCULUĞA ÇIKARIYOR !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Art arda yayınladığı pek çok tekli ile Trap alanının bilinmeye başlayan isimlerinden biri haline gelen ve öte yandan prodüktörlüğe de devam eden Eureka, şimdi ise duygusal tınıları bir araya getiren yeni teklisi “Kül” ile yeniden doğuş hikayesi ortaya koyuyor!

Eureka’nın bağımsız label ismi Bemol Ship olarak yayınlanan teklinin sözleri, müzik ve prodüksiyonu Eureka (Efe Can Doğan), artwork-canvas işlemleri İrem Comart, mix ve mastering işlemleri ise David More imzası taşıyor.

“Kül” başta Spotify olmak üzere pek çok dijital platformda dinleyicilerle buluşmayı bekliyor.

Spotify : https://open.spotify.com/track/6gzdCKSG3UQlfE7ULrmMrc?si=Ss758vezQn6RKOcQyAjx9A

Youtube : https://youtu.be/A5GIDHgUPa4

Instagram : https://instagram.com/eureka_tr

EUREKA KİMDİR?

01.09.1993 doğumlu Eureka’nın gerçek adı “Efe Can Doğan’dır.” Hip Hop kültürüne daha ilkokul yıllarında graffiti ile ilk adımını attı. Graffiti serüveni senelerce bu kültürün içerisinde yer almasını sağladı.

2011 senesinde Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünde sanat eğitimine başladı. Burada aldığı “ home recording “ dersi müziğe olan ilgisini açığa çıkardı. İlk başlarda sadece prodüksiyona yönelse de, sonralarında şiir ve söz yazarlığına olan ilgisi onu kendi şarkılarını yaratma isteğini tetikledi.

Müzik onun için yaşamla kendi arasındaki bir bağa dönüştü ve içinden geldiği gibi eserlerini yayınlayabileceği “ Eureka “ ismini ortaya çıkardı. Eureka! (buldum). Aynı zamanda “JigglyPuff (ThePinkProducer) ismiyle prodüktör olarak bilinmektedir.

Graffiti dünyasında “ Today “ ismi ile tanınmaktadır. 2021 yılında Ruh, Nedenler, Olmaz ki ve Kim O? teklilerini yayinladi. 2022 yılına Eureka – Noldu parçasıyla giriş yapti. Ardından Boktan, Kara Kedi ve Kül parçalarını yayınladı.

Sanatçı her ay yeni şarkılar yayinlamaktadir. Tek başına ve bağımsız Bemol Ship etiketi ile eserlerini yayınlamaya devam etmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.