DOLAR 32,3419 0.18%
EURO 35,1824 -0.02%
ALTIN 2.244,800,07
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Love Is In The Air ile Müzik Listelerine Hızlı Bir Giriş

Love Is In The Air ile Müzik Listelerine Hızlı Bir Giriş

ABONE OL
Nisan 11, 2022 13:01
Love Is In The Air ile Müzik Listelerine Hızlı Bir Giriş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Inspirational Blink, çok küçük yaşlardan beri müzikle uğraşan ve sahip olduğu yetenekleri her geçen gün geliştirerek müzik piyasasında çok daha iyi yerlere gelmeyi başarabilecek isimlerden birisidir. son yıllarda elektronik müzikle ilgilenen ve bu alanda yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Inspirational Blink,  son şarkısı ile müzik listelerine hızlı bir giriş yapıyor.

Inspirational Blink tarafından seslendirilen Love is in the Air isimli şarkı Spotify ile birlikte en çok dinlenen müzik platformlarında yerini alıyor. 2022 yılı mart ayında çıkan ve 1 ay gibi kısa bir sürede hızlı bir ilerleyiş gösteren Love is in the Air elektronik müzik tutkunlarının ilgisini çekiyor.

Love is in the Air şarkısı Wois Music Plak şirketi bünyesinde çıkış yapıyor. Bu yeni single çıkış yaptığı an itibarıyla 150 farklı ülkede büyük bir ilgi görüyor. Özellikle Amerika’da oldukça önemli bir dinleyici kitlesine sahip olan bu şarkı için Inspirational Blink “Bir süredir hobi olarak üzerinde çalıştığım bu proje için başlangıçta ben de bu kadarını tahmin etmiyordum” açıklaması yaparak şarkının kısa sürede elde etmiş olduğu başarıyı anlatıyor.

Love is in the Air şarkısı mart ayında piyasaya çıktığı günden bu yana geçen 1 aylık kısa bir süreçte 150 ülkede 20 binin üzerinde dinlenmeye ulaşıyor. Inspirational Blink’in yeni çıkarmış olduğu single olan ‘Always Summer’ mayıs ayında dinleyicilerle buluşuyor.

Instagram: https://www.instagram.com/inspirationalblink/

Spotify: https://sptfy.com/80br

Wois Music: https://artist.woismusic.com/inspirationalblink

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.