DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fazla Kilolarıyla Mücadele Eden Kadının Ozempic Kullanımı

Fazla Kilolarıyla Mücadele Eden Kadının Ozempic Kullanımı

ABONE OL
Şubat 22, 2024 14:11
Fazla Kilolarıyla Mücadele Eden Kadının Ozempic Kullanımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadın, Yan Etkileriyle Ozempic Kullanım Sürecini Belgeledi

Hayatı boyunca fazla kilolarıyla mücadele eden bir kadın, Ozempic ile olan yolculuğunu belgeledi. Saç dökülmesi, ishal ve şiddetli yorgunluk gibi çeşitli yan etkilerle karşılaştı.

Beslenme Uzmanı Abbey Sharp’tan Çarpıcı Yorumlar

Kanadalı beslenme uzmanı ve diyetisyen Abbey Sharp, kadının ilacı kullanırken yaşadığı süreci inceleyerek dikkat çekici yorumlarda bulundu. İlaç, tokluk sinyallerini artırarak iştahı azaltıyor ancak Sharp, önemli besin maddelerinden yoksun olabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

35 Kilo Verdi, Yan Etkilerle Karşılaştı

Ginger adındaki kadın, ilacı yedi ay boyunca kullandı ve bu süreçte yaklaşık 35 kilo verdi. Sharp’ın incelemesi, 660 binden fazla aboneye sahip YouTube kanalında yayınlandı. Ginger, ilacı kullanmaya babasının etkisiyle başladığını belirtti.

Sharp: Temel Besin Maddelerinden Yoksun Olabilir

Sharp, Ginger’ın günlük kalori alımının düşük olduğunu belirterek, ilacı kullananların yetersiz beslenmeyi önlemek için dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Ozempic’in yan etkileri arasında bulantı, baş ağrısı ve yorgunluk bulunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.