DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trafik Kazalarında 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Trafik Kazalarında 4 Kişi Hayatını Kaybetti

ABONE OL
Mart 29, 2024 16:08
Trafik Kazalarında 4 Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gaziantep’te Motosiklet Kazası: 1 Ölü

Gaziantep‘in İslahiye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kamyonetin çarptığı motosiklet sürücüsü Cemal Sönmez (62) hayatını kaybetti. Kaza, gece saatlerinde İslahiye-Nurdağı yolunda meydana geldi. Kadir K. yönetimindeki kamyonet, Cemal Sönmez’in kullandığı motosiklete çarptı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde Sönmez’in hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, İslahiye Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Kaza sonrasında kamyonet sürücüsü gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa’da Ağaca Çarpan Motosiklet Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa‘da yol kenarındaki ağaca çarpan motosiklet sürücüsü Samet Ejder (36) hastanede yaşamını yitirdi.

Denizli’de Çarpışan Motosiklet ve Otomobil Kazası: 1 Ölü

Denizli‘nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü Aziz Soysaç (25) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Uşak’ta Otomobilin Motosiklete Çarpması Sonucu 1 Ölü

Uşak‘ın Banaz ilçesinde otomobilin motosiklete çarpması sonucu Fikret Yayla (50) hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer kişiler ise hastaneye kaldırıldı. Otomobil sürücüsü gözaltına alındı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.