DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meral Akşener Genel Başkan Adaylığını Açıklamadı, İYİ Parti’de Yarış Başlıyor
  • Haberler11
  • Gündem
  • Meral Akşener Genel Başkan Adaylığını Açıklamadı, İYİ Parti’de Yarış Başlıyor

Meral Akşener Genel Başkan Adaylığını Açıklamadı, İYİ Parti’de Yarış Başlıyor

ABONE OL
Nisan 8, 2024 16:08
Meral Akşener Genel Başkan Adaylığını Açıklamadı, İYİ Parti’de Yarış Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meral Akşener’in Aday Olmayacağına Dair Açıklamaları

Meral Akşener, 30 yıllık siyasi kariyerinde Türkiye’nin ihtiyaçlarını merkeze aldığını ve her kararının sorumluluğunu üstlendiğini belirtti. Akşener, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine parti olarak “hür ve müstakil olarak” girmeyi tercih ettiklerini vurguladı. Kendisinin ve partisinin aldığı kararların arkasında durduğunu ifade ederek, 2028’e giden yolda genel başkanlık için aday olmayacağını açıkladı.

Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın Adaylıklarını Duyurdu

İyi Parti Grup Başkanvekili Dursun Müsavat Dervişoğlu ve İYİ Parti Grup Başkanı Koray Aydın, 27 Nisan’da yapılacak seçimli olağanüstü kurultayda genel başkanlık için aday olacaklarını açıkladılar. Dervişoğlu ve Aydın, partilerinin geleceği için sorumluluk alarak adaylık kararı aldıklarını belirttiler. Her iki isim de, İYİ Parti’nin birlik, bütünlük ve kardeşlik hukukuyla daha da güçleneceğine inandıklarını dile getirdiler.

Sonuç olarak: Meral Akşener’in genel başkan adayı olmayacağını açıklamasının ardından İYİ Parti’de genel başkanlık yarışı başladı. Dursun Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, partinin geleceği için adaylıklarını duyurarak sürece renk kattılar. Parti üyeleri, 27 Nisan’daki kurultayda yapılacak seçimlerle yeni genel başkanlarını belirleyecekler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.