DOLAR 32,2301 0.02%
EURO 34,8165 -0.19%
ALTIN 2.420,19-0,98
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeniden Refah Partisi’nin “Ahlaklı Belediyecilik Protokolü” Açıklandı
  • Haberler11
  • Gündem
  • Yeniden Refah Partisi’nin “Ahlaklı Belediyecilik Protokolü” Açıklandı

Yeniden Refah Partisi’nin “Ahlaklı Belediyecilik Protokolü” Açıklandı

ABONE OL
Nisan 28, 2024 16:24
Yeniden Refah Partisi’nin “Ahlaklı Belediyecilik Protokolü” Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Erbakan, Belediye Başkanları ile Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisine bağlı belediyelerin başkanlarıyla bir araya gelerek 24 maddelik “Ahlaklı Belediyecilik Protokolü”nü açıkladı.

Protokolün Detayları Neler?

Fatih Erbakan, protokol kapsamında belediyelerin yönetiminde **yolsuzluğa kesinlikle izin verilmeyeceğini** vurguladı. Ayrıca, **tüm faaliyetlerin şeffaf ve denetlenebilir** şekilde yürütüleceğini belirtti. Protokole göre, **rüşvete kesinlikle geçit verilmeyeceği**, **israfın engelleneceği** ve **belediye gelir-gider tablolarının şeffaf bir şekilde yayınlanacağı** ifade edildi.

Diğer Başlıklar Neler?

Protokolde ayrıca, **çalışmayan kişilerin işine son verileceği**, **tören ve temsil giderlerinin sıfırlanacağı**, **liyakat dışında hiçbir kriterin personel istihdamında dikkate alınmayacağı** gibi maddeler de yer aldı.

LGBT ve Diğer Konulara Yönelik Tedbirler

Protokol kapsamında, **LGBT ile mücadele edileceği**, **uyuşturucu ile mücadele için tedbirler alınacağı**, **sokak hayvanlarına yönelik çalışmalar yapılacağı** ve **yeni istihdam alanları oluşturulacağı** da belirtildi.

Bu protokol çerçevesinde belediyelerin yönetiminde **ahlaklı, şeffaf ve denetlenebilir bir anlayışın** benimseneceği vurgulandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.