DOLAR 32,4518 -0.12%
EURO 34,7558 -0.67%
ALTIN 2.438,020,09
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LEGO Türkiye’nin iletişim ajansı PR House oldu

LEGO Türkiye’nin iletişim ajansı PR House oldu

ABONE OL
Mart 22, 2022 10:00
LEGO Türkiye’nin iletişim ajansı PR House oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul ofisinden Turkiye, İsrail ve Yunanistan ülkelerini yöneten LEGO® , Türkiye’ de iletişim ajansı olarak PR & Influencer pazarlama ajansı PR House’ u seçti. 2022 yılında 90. Yılını kutlayan LEGO’ nun Turkiye, İsrail, Yunanistan Pazarlama Direktörü Tuna Canatar, PR House’ un önemli bir dönemde partnerleri olduğunu ve 2022 yılında gerçekleştirecekleri yaratıcı projelerle markayı daha da ileri noktaya taşıyacaklarını belirtti.

Dünya genelinde 40’tan fazla ülkede 20 bini aşkın çalışanı olan LEGO®  için Türkiye, Yunanistan ve Israil bölgesi barındırdığı potansiyel ile öncelikli pazarlar konumunda bulunuyor. Portföyündeki ürünlerle hem yetişkin hem de çocuklar için en sevilen markalardan biri olan LEGO’ nun pazarlama ajandasında çeşitlilik ve kapsayıcılık, dijital dönüşüm, E-ticaret ve LEGO Store’ lar en önemli konu başlıkları.

Portföyünde Spotify, Dove, Simple, Rexona, Western Digital, Sudocrem gibi markalar bulunan PR House, bundan böyle Danimarka devi LEGO’ya; stratejik iletişim ve danışmanlık, medya ilişkileri, kriz ve yaratıcı kampanya yönetimi hizmetleri sunacak. Tecrübeli bir lider kadrosuna sahip olan PR & influencer ajansı PR House, iletişimin DNA’sını hem bugünün hem de geleceğin iletişim araçlarına uyarlayan yeni nesil bir iletişim ajansı.

Çocuklar kendi dünyalarını şekillendirirken, onların bugün yaşadıkları ve yarına miras bırakacakları dünyaya olumlu bir etki bırakmayı hedefleyen, sadece çocuklar için değil yetişkinler için de keşif dolu bir dünyanın kapılarını aralayan bir ürün portföyü sunan LEGO® bundan böyle, Türkiye’de PR ve influencer faaliyetleri için PR House ile yol arkadaşlığı yapacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.