DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Galatasaray Futbol Takımı Şanlıurfa’ya Yolculuk Yaptı
  • Haberler11
  • Spor
  • Galatasaray Futbol Takımı Şanlıurfa’ya Yolculuk Yaptı

Galatasaray Futbol Takımı Şanlıurfa’ya Yolculuk Yaptı

ABONE OL
Nisan 7, 2024 18:06
Galatasaray Futbol Takımı Şanlıurfa’ya Yolculuk Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, Süper Kupa Mücadelesi İçin Hazır

Galatasaray Futbol Takımı, Süper Kupa mücadelesi için Şanlıurfa’ya hareket etti. İstanbul Havalimanı’ndan kalkan özel uçakla yola çıkan sarı-kırmızılılar, 7 Nisan saat 21:30’da oynanması planlanan maç öncesinde tam kadro Şanlıurfa’ya gitti.

Fenerbahçe U19 Takımından Oyuncularla Karşılaştı

Fenerbahçe’nin bu karşılaşmada U19 takımından oyuncuları sahaya süreceğini açıklamasına rağmen, Galatasaray’ın A Takım’ı ile seyahat etmesi dikkat çekti. Takımın yıldız oyuncuları arasında yer alan Icardi, Torreira ve Mertens, havalimanında taraftarlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Taraftarlar, bu futbolcularla fotoğraf çekilme ve imza alma fırsatı buldu.

Yöneticiler Kafileye Eşlik Etti

Kafileye, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu ile Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur da eşlik etti. Galatasaray taraftarları, takımlarını desteklemek için Şanlıurfa’da büyük bir coşkuyla bekliyor. Maçın heyecanı ve rekabeti şimdiden futbolseverleri sarmış durumda.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.