DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rey Manaj, EMS Yapı Sivasspor’un Gol Makinesi!

Rey Manaj, EMS Yapı Sivasspor’un Gol Makinesi!

ABONE OL
Şubat 27, 2024 15:09
Rey Manaj, EMS Yapı Sivasspor’un Gol Makinesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rey Manaj, Sivasspor’un Skor Yükünü Sırtlıyor

EMS Yapı Sivasspor‘un Arnavut futbolcusu Rey Manaj, bu sezon gol performansıyla adından sıkça söz ettiriyor. 27 yaşındaki futbolcu, takımının en skorer ismi olarak öne çıkıyor.

Manaj, 26 Maçta 18 Gol Atarak Dikkatleri Üzerine Çekti

Rey Manaj, bu sezon sahaya çıktığı 26 resmi maçta 18 gol kaydederek etkileyici bir performans sergiledi. Süper Lig’de 23 karşılaşmada 14, Türkiye Kupası’nda ise 3 maçta 4 gol atan Manaj, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor gibi güçlü rakiplere karşı da skor üretti.

Manaj, Gol Krallığı Yarışında İddialı

Rey Manaj, Süper Lig’deki gol krallığı yarışında 18 golle zirvede yer alan Edin Dzeko’nun ardından 14 golle ikinci sırada bulunuyor. Galatasaraylı Mauro Icardi ve Pendiksporlu Mame Thiam ile bu başarıyı paylaşıyor.

Bülent Uygun’dan Övgüler

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Rey Manaj’ın performansından memnuniyetini dile getirerek, “Manaj takıma büyük katkı sağlıyor. Onun hırsı ve gol atmaya olan isteği bizi umutlandırıyor.”

Bülent Uygun, takımdaki diğer oyuncuların da kaliteli ve özverili olduklarını belirterek, “Yeni katılanlarla birlikte takım olarak iyi bir süreç içerisindeyiz. Manaj gibi skorer bir oyuncumuzla hedeflerimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğiz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.