DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Galatasaray Süper Kupa Maçına Hazırlanıyor

Galatasaray Süper Kupa Maçına Hazırlanıyor

ABONE OL
Nisan 6, 2024 18:06
Galatasaray Süper Kupa Maçına Hazırlanıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’nin U19 Takımı İle Blöf Yapabileceği İhtimali

Galatasaray, Süper Kupa maçına Fenerbahçe’nin en iyi takımıyla karşılaşacak gibi hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik heyet ve yönetim, sarı-lacivertli rakiplerinin sahaya U19 Takımı ile çıkma kararının bir blöften ibaret olabileceği ihtimaline karşı tedbirler alıyor. Okan Buruk, en formda futbolcularını sezonun en önemli maçına çıkacakmış gibi hazırlıyor.

Yönetimden U19 Takımı Karşılığı Öneri

Yöneticiler, “U19 Takımı’nı da Şanlıurfa’ya götürelim. Fenerbahçe böyle bir tercih yaparsa, biz de aynı şekilde yanıt verelim” önerisinde bulunuyor. Ancak Başkan Dursun Özbek, buna karşı çıkarak, “İyi niyetli olmayana iyi niyet neden gösterelim? Tartışmalardan uzak durmalıyız” ifadelerini kullanıyor.

Cim Bom’un Yol Haritası

Galatasaray, Şanlıurfa’ya tüm futbolcuları ve yönetimiyle birlikte gidecek. Depremzedelerle ilgili organizasyonlar düzenlenecek. Maç öncesi ve sonrası, özel tişörtler giyilecek. Provokasyonlara karşı sessiz kalınacak ve daha önce belirlenen şampiyonluk primi futbolculara dağıtılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.