DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 19825630,15%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beşiktaş’ta Al-Musrati’nin Kırmızı Kart Trajedisi
  • Haberler11
  • Spor
  • Beşiktaş’ta Al-Musrati’nin Kırmızı Kart Trajedisi

Beşiktaş’ta Al-Musrati’nin Kırmızı Kart Trajedisi

ABONE OL
Nisan 28, 2024 18:22
Beşiktaş’ta Al-Musrati’nin Kırmızı Kart Trajedisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş’ın En Pahalı Futbolcusu Kırmızı Kartla Oyun Dışında Kaldı

Beşiktaş’ın devre arasında 12 milyon Euro’ya transfer ettiği ve takımı ayağa kaldırması beklenen Libyalı futbolcu Al-Musrati, Fenerbahçe derbisinde yaşanan talihsiz bir olayla kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Al-Musrati’nin Beşiktaş Kariyerindeki Zorlu Süreç

Al-Musrati, Beşiktaş formasıyla çıktığı dokuz resmi maçta ne gol atmayı ne de asist yapmayı başarırken, kariyerinde üçüncü kırmızı kartını gördü. Bu sezon ara transfer döneminde 12 milyon Euro’ya transfer olan 27 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe derbisindeki kırmızı kartla dikkat çekti.

Özür Dileme ve Telafi Sözü

Maç sonrası sosyal medya üzerinden özür dileyen Al-Musrati, hareketinin kasti olmadığını belirterek takım arkadaşlarından ve taraftardan özür diledi. Telafiyi yapmak için elinden geleni yapacağını söz verdi.

Al-Musrati’nin kırmızı kart gördüğü maçta Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Beşiktaş, oyuncusunun cezası nedeniyle zorlu bir süreçle karşı karşıya kaldı. Beşiktaş’ın tarihindeki en pahalı transferlerden biri olan Al-Musrati, henüz beklenen performansı sergileyememiş görünüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.