DOLAR 32,3826 -0.13%
EURO 34,7693 -0.12%
ALTIN 2.410,18-1,01
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Real Madrid, Onuralp Çevikkan İçin 10 Milyon Euro Bonservis Bedeli Belirledi
  • Haberler11
  • Spor
  • Real Madrid, Onuralp Çevikkan İçin 10 Milyon Euro Bonservis Bedeli Belirledi

Real Madrid, Onuralp Çevikkan İçin 10 Milyon Euro Bonservis Bedeli Belirledi

ABONE OL
Nisan 17, 2024 18:09
Real Madrid, Onuralp Çevikkan İçin 10 Milyon Euro Bonservis Bedeli Belirledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Genç Kaleci İçin Flaş İddia

Trabzonspor’un yetenekli 18 yaşındaki kalecisi Onuralp Çevikkan için Avrupa basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol devi Real Madrid’in, genç file bekçisi için 10 milyon Euro’luk bir bonservis bedeli belirlediği iddia ediliyor.

Real Madrid’in İlgisi

Altınordu’dan 700 bin euro karşılığında transfer edilen Onuralp Çevikkan için Avrupa devleri uzun bir süredir takipteydi. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Real Madrid’in scout ekibi genç kaleci hakkında olumlu raporlar sunarak transfer için yeşil ışık yaktı.

Resmi Teklif Yakında

Defensa Central’da çıkan habere göre, Real Madrid’in Onuralp Çevikkan için ayırdığı bütçe bonuslarla birlikte 10 milyon Euro’ya ulaştı. İspanyol devinin kısa süre içerisinde Trabzonspor’a resmi teklifte bulunması bekleniyor.

U18 Milli Takım Performansı

U18 Milli Takımı’nda da başarılı performans sergileyen Onuralp Çevikkan, özellikle İspanya maçındaki kurtarışlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Henüz A takımda şans bulamayan genç kaleci, Real Madrid’in radarında yer alarak büyük bir fırsat yakaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.