DOLAR 32,5952 0.35%
EURO 34,8056 0.16%
ALTIN 2.507,210,93
BITCOIN %
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Her Yaştan ve Her Zevkten Babalara   Hitap Eden Hediyeler Boyner’de
  • Haberler11
  • Gündem
  • Her Yaştan ve Her Zevkten Babalara Hitap Eden Hediyeler Boyner’de

Her Yaştan ve Her Zevkten Babalara Hitap Eden Hediyeler Boyner’de

Hediye almak isteyenlerin ilk durağı Boyner, Babalar Günü’nde babasının yüzünü güldürmek isteyenler için birbirinden farklı seçenekleri birarada sunuyor. Babaların günlük veya klasik stilini tamamlayacak tişört, şort, gömlek, sweatshirt gibi parçalardan aksesuarlara kadar her zevke uygun modern ve şık seçenekler Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de yer alıyor.

ABONE OL
Haziran 14, 2022 10:10
Her Yaştan ve Her Zevkten Babalara   Hitap Eden Hediyeler Boyner’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yılın her zamanı hediye almayı sevenlerin uğrak noktası  Boyner, Babalar Günü’nde de birbirinden seçkin hediye alternatiflerini bir araya getiriyor. Hem güzel, hem kullanışlı hem de kaliteli bir hediye almak isteyenler için geniş ürün yelpazesiyle farklı birçok seçenek sunan Boyner, her bütçe ve zevke hitap ediyor.

Babaların duruşunu tamamlayacak parçalar

Şıklığına önem veren ve her tarzı güzel babalar için Boyner’de sayısız seçenek yer alıyor. Takım elbiseler, ceketler, gömlekler, ayakkabılar klasik ancak stil sahibi babalar için en iyi hediye alternatifi oluyor.  Kravat, kemer, cüzdan, saat ve gözlük gibi aksesuarlar ise stil sahibi babaları tamamlıyor.  Fabrika ve Altınyıldız Classic’te yer alan hem kaliteli hem de şık ürün seçenekleri uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor.

Babalara rahat bir şıklık sunacak parçalar Boyner’de

Spor şıklıktan vazgeçemeyen babalar için ise hem şık hem de rahat seçenekler Boyner’de yer alıyor. National Geographic, Fabrika, Aeropostale, Limon Company’nin koleksiyonlarında yer alan seçenekler babalarını mutlu etmek isteyenlerin beğenisine sunuluyor. Boyner’in İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu’nda yer alan jean’ler, polo tişörtler, spor ayakkabılar, eşofmanlar, tişört ve şortlar da “Rahatımdan asla vazgeçmem” diyen babaları bekliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.