DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

5 Maddede Sünnet Düğününe Hazırlık 

5 Maddede Sünnet Düğününe Hazırlık 

ABONE OL
Nisan 25, 2024 01:33
5 Maddede Sünnet Düğününe Hazırlık 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

5 Maddede Sünnet Düğününe Hazırlık 

Her anne baba çocukları için çok özel olan sünnet ritüelini unutulmaz kılmak ister. Bu özel an çocukların aynı zamanda acı duyarak yapılacağını düşündükleri bir işlem olduğu için olabildiğince mutlu olmaları için anlık acıyı tamamen unutmalarına yardımcı olmak için hazırlanmış güzel bir şekilde programlanmış adeta bir düğün niteliğindeki organizasyondur. Sünnet düğünü çocuğu olan her anne ve babanın hayalidir. Güzel bir sünnet düğünü yapmayı çocuklara doğduğunda itibaren tüm anne babalar ister.

Hastaneden Randevu Almak

Çocuklarını sünnet ettirmenin ilk adım hastaneden bunun için randevu almaktır.  Eskiden evlerde sadece sünnet işini yapan kişiler tarafından bu işlem yapılırken şimdi hastane gibi steril ortamlarda ve uzman kişiler tarafından yapılan küçük bir cerrahi müdahaleye dönüşmüştür. Oğlan çocuklarının sünnet edilmesi işlemi oldukça özen gösterilmesi gereken bir işlemdir. Anne ve babalar sünnet merasimi yapmak istiyorlarsa çocuklarını sünnet ettirdikleri gün yapmayı genelde adet edinmişlerdir. Tamamen sünnet düğününün başlangıç noktası olan sünnet olma işleminden sonra istenilen şekilde bir düğün organize edilebilir sünnet tahtı kiralama yapılabilir ya da bir organizasyon şirketi ile anlaşılarak her şeyin mükemmel olduğu bir sünnet düğünü yapılabilir. Bu daha olası ve şık bir atılım olur

Sünnet Hatırası ve Sünnet Düğünü Davetiyesi 

Hastaneden randevu aldıktan hemen sonra sünnet düğünü günü kararlaştırılır. Bu güne uygun bir hatıra kalması ve kişileri davet edebilmek adına sünnet hatırası ve sünnet düğünü davetiyesi bastırılabilir yaptırılabilir.  Oldukça şık bir hediye olan sünnet hatırası üzerinde çocuğun sünnet olduğu günün tarihi taşınır.

Sünnet Kıyafeti 

Randevu alınıp davetiye ve sünnet hatırası işlemini hallettikten sonra geriye çok önemli bir şey kalıyor ki sünnet kıyafeti. Eski Osmanlı padişahlarını andıran sünnet kıyafetleri ile çocuklar o gün kendini gerçekten hükümdar gibi hissediyorlar. Genel görüş olarak erkekliğe ilk adım olarak değerlendirilen sünnet, çocukların çok iyi bir şey yapıldığından bahsedilerek kendilerinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlamaları sağlanır.

Sünnet Organizasyonu

Hastaneden gün alındıktan sünnet kıyafeti hazırlandıktan sünnet hatırası ve davetiyelerden sonra sıra geldi sünnet organizasyonuna. Sünnet tahtı kiralama işlemi yapıldığı gibi tamamen bir sünnet organizasyonu kiralama işlemi de yapılabilir. Palyaçolar balonlar ikramlıklar genel itibariyle düğün alanının süslenmesi gibi birçok hizmeti birlikte veren organizasyon şirketleri mevcuttur.

Sünnet Tahtı Kiralama

Sünnet tahtı kiralama kına tahtı kiralama gibi çoğu özel günler için organizasyon yapan organizasyon şirketleri mevcuttur. Sizin için özel olan o günü unutulmaz kılan çok sayıda organizasyon şirketi de mevcuttur.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.