DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075299-1,89%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Wingie Enuygun Group’a iki büyük global ödül birden!

Wingie Enuygun Group’a iki büyük global ödül birden!

ABONE OL
Mart 28, 2023 13:30
Wingie Enuygun Group’a iki büyük global ödül birden!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın lider online seyahat pazaryerlerinden Wingie Enuygun Group, iki önemli ödüle layık görüldü. Dijital iletişimin planlanması, konsepti, yönü, tasarımı ve üretiminden sorumlu yaratıcı profesyonellerin mükemmelliğini takdir eden uluslararası yarışma AVA Digital Awards’ta, Gold ödülün sahibi Wingie Enuygun Group’a bir başka ödül de Stevie Awards’tan geldi.

 

Wingie Enuygun Group, 2023 Middle East & North Africa (MENA) Stevie Awards’ta global markası Wingie ile Teknoloji Geliştirme Alanında Yenilik Ödülü (Award for the Innovation in Technology Development) kategorisinde Stevie ödülüne layık görüldü. Dünyanın önde gelen iş dünyası ödülleri arasında yer alan olan Stevie® Ödülleri, 2002 yılından bu yana dünya çapındaki kuruluşların ve çalışan profesyonellerin başarılarını ve olumlu katkılarını onurlandırmak için veriliyor.

 

Wingie Enuygun Group

Teknolojik gelişmelerin öncüsü olan, dijital düşünen ve kullanıcılarına en kusursuz deneyimi sunmak için çalışan seyahat odaklı bir teknoloji şirketi olan Wingie Enuygun Group, her ay en uygun seçeneklerle buluşturduğu 20 milyonun üzerinde ziyaretçisi ile Türkiye’de seyahat sektörünün online dönüşümüne yön veriyor. Hizmet verdiği alanlar arasında uçak bileti, otel, otobüs bileti, araç kiralama, kredi ve sigorta yer alıyor. 10 milyonun üzerinde uygulama indirme ve son 3 yılda 15 milyondan fazla gerçekleşen bilet satışı ile seyahat sektöründe öncü olma özelliğini taşıyan Enuygun; 2028’e kadar dünyanın en büyük 5 online seyahat pazaryeri arasına girme vizyonuna paralel olarak, global markası Wingie ile 5 dilde hizmet sunuyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.