DOLAR 32,2775 0.29%
EURO 35,2169 0.23%
ALTIN 2.467,120,00
BITCOIN 20984690,16%
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Utah’ta Postalanan Kargo Paketinde Bulunan Kedi Evine Döndü

Utah’ta Postalanan Kargo Paketinde Bulunan Kedi Evine Döndü

ABONE OL
Nisan 29, 2024 15:17
Utah’ta Postalanan Kargo Paketinde Bulunan Kedi Evine Döndü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

California’ya Postalanan Kargo Paketinde Sürpriz Misafir

ABD’nin Utah eyaletinde yaşayan Clark ailesi, California’ya iade etmek üzere postaladıkları kargo paketinden günler sonra kaybolan kedilerine kavuştu.

Kaybolan Kedinin Bulunuş Hikayesi

Yerel KSL TV’nin aktardığı habere göre, 10 Nisan’da evden kaybolan “Galena” adlı kedi için aile, mahallelerinde arama yaparak ilanlar astı. Ancak kedileri bir türlü bulamayınca Clark ailesi kayıp ihbarında bulundu.

Günler sonra Los Angeles’taki bir veteriner hekim, sahipsiz bir kedi bulduğunu ve üzerinde mikroçip olduğunu fark etti. Kedinin, ailenin Utah’tan California’ya postaladığı paketlerden birine gizlice girdiği ortaya çıktı.

Mutlu Kavuşma Anı

Kedilerine kavuşmanın mutluluğunu yaşayan Carrie Clark, “İlk başta veterinere inanmadım ve bunun bir şaka olduğunu düşündüm. İnanılmaz bir kavuşma anı oldu. Galena’yı tekrar kucağıma aldığımda titremesi anında durdu” dedi.

Kediyi paketin içine nasıl gizlice girdiği hala bir gizem olsa da, kedinin sağlık durumunda herhangi bir sorun olmadığı ve açlık ile susuzluktan da etkilenmediği bildirildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.