DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21638441,25%
İstanbul
18°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Drew Goddard, Yeni Matrix Filminin Yönetmeni Olacak

Drew Goddard, Yeni Matrix Filminin Yönetmeni Olacak

ABONE OL
Nisan 4, 2024 15:07
Drew Goddard, Yeni Matrix Filminin Yönetmeni Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Matrix serisinin beşinci filmi için yeni bir isim devrede.

Drew Goddard Kimdir?

Drew Goddard, bilim kurgu ve aksiyon türündeki yeni Matrix filmi için yönetmen koltuğuna oturacak isimdir. Goddard, 2016 yılında The Martian filmiyle en iyi uyarlama senaryo dalında Oscar adaylığı kazanmıştır. Yazarlık kariyerine 90’ların popüler dizisi Buffy the Vampire Slayer ile başlayan Goddard, Angel, Alias, Lost gibi dizilerde de yer almıştır. Ayrıca Netflix’te yayınlanan Daredevil’in yaratıcısı ve NBC’nin sevilen komedi dizisi The Good Place’in baş yapımcısı ve yönetmenidir.

Yeni Film ve Beklentiler

Warner Bros Motion Pictures yapım başkanı Jesse Ehrman, Goddard’ın Matrix serisine yeni bir soluk getireceğine inandıklarını belirtti. Goddard’ın yeni film için özgün bir bakış açısı sunacağı ve serinin mirasını koruyacağı vurgulandı. Ancak, serinin yıldızları Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie Anne-Moss, Hugo Weaving ve Jada Pinkett-Smith’in yeni filmde yer alıp almayacağı hala belirsizliğini koruyor.

Son film olan Matrix Resurrections, karışık eleştiriler almasına rağmen yeni film için heyecan yaratmayı başarmıştı. Bazı eleştirmenler, serinin zorlama bir şekilde devam ettirildiğini iddia etmişti. Ancak, yeni yönetmen ve fikirlerle serinin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.