DOLAR 34,1855 0.18%
EURO 37,0965 0.02%
ALTIN 2.976,210,76
BITCOIN 23176380,19%
İstanbul
14°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türkiye’nin Teknoloji ve Havacılık Festivali Adana’da Devam Ediyor
  • Haberler11
  • Teknoloji
  • Türkiye’nin Teknoloji ve Havacılık Festivali Adana’da Devam Ediyor

Türkiye’nin Teknoloji ve Havacılık Festivali Adana’da Devam Ediyor

ABONE OL
Ekim 6, 2024 20:13
Türkiye’nin Teknoloji ve Havacılık Festivali Adana’da Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana Havalimanı’nda Heyecan Dolu Gösteriler

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen festival, Adana Havalimanı’nda devam ediyor. TRT’nin iletişim paydaşı olduğu etkinlikte, 4’üncü gününde izleyicilere unutulmaz anlar yaşatan bir dizi hava gösterisi gerçekleştirildi.

Türk Yıldızları ve Diğer Gösteri Ekipleri Sahne Aldı

18 farklı hava gösterisinin sergilendiği festivale Türk Yıldızları, SOLOTÜRK, HÜRKUŞ, HÜRJET, Bayraktar Akıncı, Bayraktar TB3, Jandarma Çelik Kanatlar, atak helikopteri ve paramotor gibi ünlü ekipler katıldı. Ziyaretçiler, gökyüzündeki muhteşem performansları izlerken paraşüt atlayışı ve helikopterle havadan tahliye gibi heyecan verici gösterilere tanıklık etti.

Astronot Albay Alper Gezeravcı’nın Unutulmaz Uçuşu

Türkiye’nin ilk astronotu olan Hava Pilot Albay Alper Gezeravcı da festivale damga vuran isimlerden biriydi. F-16 uçağı ile Adana semalarında gösteri uçuşu gerçekleştiren Gezeravcı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Havada sergilediği etkileyici performansı, izleyiciler cep telefonlarının kameralarıyla kaydetmeye çalıştı.

Bu heyecan dolu festival, teknoloji ve havacılık tutkunlarının bir araya gelerek unutulmaz anılar biriktirmesine olanak tanıyor. Adana’da devam eden etkinlik, gelecek yıllar için de heyecanla bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.