DOLAR 32,9498 -0.18%
EURO 35,7805 -0.28%
ALTIN 2.520,480,52
BITCOIN 22232743,80%
İstanbul
26°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kapadokya’da Kurban Bayramı Tatili İçin Hazırlıklar Tamamlandı
  • Haberler11
  • Magazin
  • Kapadokya’da Kurban Bayramı Tatili İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Kapadokya’da Kurban Bayramı Tatili İçin Hazırlıklar Tamamlandı

ABONE OL
Haziran 11, 2024 15:23
Kapadokya’da Kurban Bayramı Tatili İçin Hazırlıklar Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

673 Konaklama Tesisi Misafirlerini Bekliyor

Kapadokya bölgesinde Kurban Bayramı’na sayılı günler kala hazırlıklar tamamlandı. Nevşehir il merkezi ile ilçe, belde ve köylerde bulunan 673 konaklama tesisi, 9 günlük bayram tatili süresince misafirlerine hizmet sunacak.

KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez: “Kapadokya Hazır”

KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde yaptığı açıklamada, Kapadokya’da doluluk oranının %65 civarında olduğunu belirtti. Ölmez, “Haziran ayı beklentilerimizi karşılıyor, ancak 9 günlük bayram tatili öncesinde Kapadokya’da doluluk oranlarının artmasını bekliyoruz. Kapadokya, yaz veya kış demeden tüm sezonlarda misafirlerine eşsiz deneyimler sunan bir bölgedir. 9 günlük bayram tatili Kapadokya’yı ziyaret etmek için harika bir fırsat” dedi.

Farklı Etkinlikler ve Alternatifler Sunulacak

Ölmez, Kapadokya’ya gelecek misafirlerin balon turlarına katılabilir, safari ve yürüyüş turlarıyla bölgeyi keşfedebileceklerini ifade etti. Ayrıca atlarla vadilerde gezip bölgenin doğal güzelliklerini keşfetme imkanı da bulunuyor. Ölmez, “Kapadokya’da çok sayıda alternatif etkinlik bulunmakta. 9 günlük bayram tatili süresince doluluk oranlarının %85-90’ların üzerine çıkabileceğine inanıyorum. Kapadokya hazır, tüm misafirlerimizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.