DOLAR 33,9891 0.27%
EURO 37,8480 0.63%
ALTIN 2.822,100,46
BITCOIN 1957805-3,32%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Dubai’de Evlendi

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Dubai’de Evlendi

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 15:14
Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Dubai’de Evlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir Çifti Dubai’de Evlendi

2021 yılında Reza Zarrab’dan boşanan ve Alara adında bir kızı olan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile iş insanı Murat Özdemir, sürpriz bir şekilde Dubai’de dünyaevine girdi. Çiftin Ramazan Bayramı’ndan sonra evlenmeyi planladığı konuşulurken, beklenmedik bir kararla bugün Dubai Türk Başkonsolosluğu’nda evlendikleri ortaya çıktı. Nikâhları, Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan tarafından kıyıldı. Gündeş’in şahidi iş insanı Faruk Özbek, Özdemir’in şahidi ise Okan Küfeci oldu.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir’in Evlilik Serüveni

Bu evlilik, Ebru Gündeş’in 4. eşi, Murat Özdemir’in ise 3. eşi olma özelliği taşıyor. Murat Özdemir’in ilk evliliğinden 2 çocuğu bulunuyor ve 6 yıl önce 2002 Best Model birincisi Selin Kabaklı ile ikinci evliliğini gerçekleştirmişti. Evlilik haberlerinin ardından, Özdemir’in eski eşi Selin Kabaklı, Instagram hesabından bir paylaşım yaparak sessizliğini korudu ve manidar bir mesaj paylaştı.

Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çifti, sürpriz bir şekilde gerçekleşen Dubai’deki düğünleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin mutluluğu ve evlilik serüveni, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve takipçileri tarafından ilgiyle karşılandı. Ebru Gündeş ve Murat Özdemir çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.