DOLAR 33,9891 0.27%
EURO 37,8480 0.63%
ALTIN 2.822,100,46
BITCOIN 1957805-3,32%
İstanbul
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Blake Lively ve Ryan Reynolds’ın Çalışmama Anlaşması

Blake Lively ve Ryan Reynolds’ın Çalışmama Anlaşması

ABONE OL
Ağustos 14, 2024 15:16
Blake Lively ve Ryan Reynolds’ın Çalışmama Anlaşması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hollywood’un sevilen çifti Blake Lively ve Ryan Reynolds’ın özel bir anlaşması olduğu ortaya çıktı. İkilinin ilişkilerinin temelinde yatan bu anlaşma, hayatlarını dengelemelerine yardımcı oluyor.

Çalışmama Anlaşması

2011 yapımı Yeşil Fener filmi setinde tanışıp evlenen Blake Lively ve Ryan Reynolds, ilişkilerinde aynı anda çalışmama kuralı koymuş. Bu anlaşma sayesinde çift, özel hayatlarına daha fazla zaman ayırabiliyor.

Blake Lively, verdiği bir röportajda, “Ryan ve ben bir araya geldiğimizde aynı anda çalışmama konusunda bir kural koyduk. Bu sayede özel hayatımıza her zaman öncelik verebildik.” şeklinde konuştu.

Yoğun Çalışma Temposu

Lively, “Gossip Girl” dizisinde rol aldığı dönemde yoğun bir çalışma temposuna alışkın olduğunu belirtti. Ancak çift, çalışma programlarını çakıştırmamak için büyük çaba harcadıklarını dile getirdi.

Çocuk sahibi olduktan sonra da bu anlaşmalarına sadık kalan Reynolds, “Eşim Blake’in film çektiği zamanlarda ben de film çekmezdim. Çocuklarla birlikte olmayı tercih ederdim. Hiçbir zaman aynı anda çalışmadık.” dedi.

Aile Hayatı

2012 yılında evlenen ve dört çocukları olan Blake Lively ve Ryan Reynolds, aile hayatlarını korumak adına bu anlaşmayı titizlikle uygulamaya devam ediyorlar. Çift, gıpta ile bakılan sağlam bir ilişki ve dengeyi başarıyla sürdürüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.