DOLAR 32,3422 0.18%
EURO 35,1467 -0.12%
ALTIN 2.240,53-0,12
BITCOIN %
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yataş Grup “2023 Bizim Yılımız Olacak” Dedi

Yataş Grup “2023 Bizim Yılımız Olacak” Dedi

ABONE OL
Ocak 28, 2023 13:34
Yataş Grup “2023 Bizim Yılımız Olacak” Dedi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin mobilya ve yatak sektöründeki lider markalarından Yataş Grup, Türk mobilya sektörünün nabzını tutan İstanbul Mobilya Fuarı (IFF) vesilesiyle düzenlediği özel bir gecede Türkiye’nin yanı sıra 31 ülkeden gelen bayileriyle buluştu. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı ve Gülben Ergen’in sahne aldığı gecede konuşan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, “2023 en çok bizim yılımız olacak” dedi.

Yataş Grup, bu yıl 24-29 Ocak günleri arasında İstanbul Fuar Merkezi ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen Avrupa’nın en büyük mobilya fuarı olan İstanbul Mobilya Fuarı (IFF)’te Enza Home, Yataş Bedding, Puffy ve Divanev markalarıyla yerini aldı. Yataş Grup, Fuar vesilesiyle Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda Türkiye’nin yanı sıra 31 ülkeden gelen Yataş Grup bayilerini ağırladı. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı toplantının ardından ise WOW İstanbul Hotel’de Gülben Ergen’in sahne aldığı özel bir gece düzenledi.

Yurtiçi ve yurtdışından gelen bayilerin buluştuğu toplantıda konuşan Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın, şunları söyledi: “Birlikte “En çok biz”, en çok Yataş dediğimiz bir seneyi daha geride bıraktık. En çok açık ara cirosunu arttıran, adetsel olarak en çok büyüyen, en çok mağaza açan, en çok ödül alan, sektörün en çok beğenilen, online satışını en çok artıran, üretim kapasitesini en çok büyüten ve bayilerine de en çok kazandıran bir grup olarak geçtiğimiz sene de çok olduk. Asıl kıymetli olan bu başarının böylesine yüksek döviz kurlarının olduğu, yükselen faiz ve enflasyonun yaşandığı, lojistik maliyetlerinin tavan yaptığı, enerji fiyatlarının, asgari ücretin, hammadde ve malzeme fiyatlarının en çok yükseldiği, tüketicinin ise alım gücünün en fazla daraldığı bir yılda gerçekleştirilmesi. Önümüzde çok kritik bir seçim var! Bu seneye de her şekilde hazırız. Yataş Grup olarak güçlü sermayemiz, altyapımız ve insan kaynağımızla yolumuzda emin adımlarla yürüyor olacağız. 2023 de en çok bizim yılımız olacak!”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.