DOLAR 32,3321 0.24%
EURO 35,1012 -0.1%
ALTIN 2.298,240,92
BITCOIN %
İstanbul
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yataş Bedding Baharı ve Otel Konforunu Evinize Getiriyor

Yataş Bedding Baharı ve Otel Konforunu Evinize Getiriyor

Türkiye’nin lider ve yenilikçi markası Yataş Bedding, pastel tonlardaki Macaron Yastık ve Yorgan Seti ile yatak odalarına renkli bir zarafet katıyor. Meri Yastık ise otel konforunu hissettiren, saten görünümlü çizgili kumaşıyla fark yaratıyor ve estetik duruşunu Meri Yorgan ile tamamlanıyor.

ABONE OL
Mayıs 25, 2022 09:41
Yataş Bedding Baharı ve Otel Konforunu Evinize Getiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite, konfor ve yenilikçi teknolojiler denince ilk akla gelen markası Yataş Bedding, pastel tonlarındaki renk skalasıyla baharı, rahatlık ve şıklığı yatak odalarına taşıyor. Yumuşak üst yüzeyi ve uyku esnasında ağırlık yapmayan hafif iç dolgusu sayesinde sıcak ve ideal bir uyku konforu sunan Macaron Yastık ve Yorgan Seti, yalın tasarımıyla göz alıyor. Pembe, mavi, sarı ve krem olmak üzere pastel tonlarda 4 farklı renk alternatifi, tek ve çift kişilik iki farklı ebatı bulunan Macaron Yastık ve Yorgan Seti, makinede yıkanabiliyor.

 

Otel konforunu hissettiren, saten görünümlü kumaşıyla öne çıkan Meri Yastık, özel silikonize elyaf dolgusuyla baş ve boyun bölgesine gerekli desteği veriyor. İpeksi dokusu ile yumuşacık bir dokunma hissi yaratan Meri Yastık, ekstra dayanıklı microfiber kumaşı sayesinde uzun süreli kullanım avantajı sağlıyor. Yumuşak olduğu kadar hafif iç dolgusu ile benzersiz bir uyku konforu sunan Meri Yorgan ise saten görünümlü kumaşıyla yatak odalarına şıklık katıyor. Ekstra dayanıklı ve hızlı kuruyan kumaşıyla uzun süreli kullanılabiliyor. Meri yastık ve yorgan makinede yıkanabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.