DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

YABANCI TURİSTLER TRABZON A YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

YABANCI TURİSTLER TRABZON A YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR

ABONE OL
Ocak 4, 2023 12:22
YABANCI TURİSTLER TRABZON A YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Son günlerde Karadeniz ve Trabzon turuna katılan yabancı turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği alan Türkiye ve dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen birçok adrenalin tutkununu ağırlıyor.

“ARAP TURİST SAYISI SÜREKLİ ARTIYOR”

Resmi kayıtların dışında resmi olmayan rakamın 1,5 milyona yaklaştığını, bu yıl içerisinde yapılacak yeni projelerle turist sayısını artırmayı hedeflediklerini anlatan Özdemir, “Farklı destinasyonlar ve organizasyonlar katmak istiyoruz. Şu anda burası ile ilgili yaptığımız bir salıncak projemiz var. Zemini bitti Orman Bölge Müdürlüğü’ne sunacağız. Avrupa Birliği’nde bir zipline projemiz var. Onun da değerlendirilmesi bitti sonucunu bekliyoruz. Ayrıca yeni bir bina yaptık ve tamamlamak üzereyiz. Oranın da alt katı lokanta üst katı ise kafeterya olacak şekilde tasarlandı. Gelen ziyaretçilerimizin hizmetine sunacağız. 2023 hedefimiz en az 250 bin ziyaretçi. Bütün yerli ve yabancı ziyaretçilerimizin bu bölgeyi ziyaret etmelerini bekliyoruz. Şu anda daha çok Suud, Ürdün, Filistin, Katar gibi ülkelerden gelen turist alıyoruz. Yabancı turistlerin yoğunluğu her geçen yıl artıyor” şeklinde konuştu.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.