DOLAR 32,3465 0.29%
EURO 35,1485 0.03%
ALTIN 2.301,591,07
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VİVO V23 5G İLE   YARATICILIĞINIZIN SINIRLARINI ZORLAYIN!

VİVO V23 5G İLE YARATICILIĞINIZIN SINIRLARINI ZORLAYIN!

vivo’nun en yenisi V23 5G yenilikçi tasarımı, dev kamera sistemi ve yaratıcılık kelimesini baştan yaratacak özellikleriyle yaşamınızı renklendirmeye geliyor.

ABONE OL
Nisan 26, 2022 12:24
VİVO V23 5G İLE   YARATICILIĞINIZIN SINIRLARINI ZORLAYIN!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Günümüzde yaratıcılık, yeni nesil cihazların hayatımızda sıkça yer almasıyla başka boyutlar kazanıyor. Artık günlük hayatımızın vazgeçilmezi olan akıllı telefonların bile tasarımlarında yansıttığı yaratıcılık tüketicilerin ufkunu açıyor.

 

vivo’nun en yeni modeli V23 5G’de tasarımı ile yaratıcı ruhlara hitap ediyor. Sıradan gözüken bir akıllı telefonu sıra dışı bir tasarım ve performans ile karşımıza çıkaran vivo, yalnızca bugün değil hayatınızın her alanında ve her anında yaratıcılığınızla fark yaratmanıza yardımcı oluyor. V23 5G, Türkiye’de ilk olan renk değiştiren arka yüzeyinden, Dual-View video ve çift pozlama özelliğine kadar yaratıcılığınızın sınırlarını zorlayacak daha birçok özellikle hayatınıza renk katıyor. Telefonunuz ve hayal gücünüz birleştiğinde ortaya çıkacak olan sonuçlara siz bile inanamayacaksınız!

 

Hep Renkli Hep Yeni

Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak güce sahip Türkiye’deki ilk renk değiştiren cam arka yüzeyli telefon olan vivo V23 5G, güneş ışınlarıyla ve diğer UV ışın kaynaklarıyla etkileşime girerek bambaşka bir görümüne bürünüyor. Güneşe her çıktığında doğadan ilham alan renkleriyle ahenkle dans eden V23 5G, aynı zamanda aklınızdan geçen her deseni telefonunuzun arka yüzeyine yansıtma imkanı sunuyor.

 

Günlük veya anlık modunuzu yansıtarak sizi tamamlayacak bir telefona dönüşen V23 5G’nin arka yüzeyine hayal ettiğiniz görseli 30 saniye tutmanız yeterli olacak, bırakın telefonunuz yarattığınız her yeni tasarımla sizinle daha da bütünleşsin.

Aynı Anda İki Farklı Yerde 

Aynı anda iki farklı yerde olmak mümkün mü? V23 5G, Dual-View Video özelliği ile artık bunu mümkün kılıyor. 50 MP’lik çift ön kamera ile 64 MP’lik ana kamerayı aynı anda kullanmanıza olanak tanıyan bu özellik yaratacağınız hikayelerin her iki tarafında da bulunmanızı sağlıyor. Çekimlerinizi daha da özelleştirebilmek adına hem bölünmüş ekranın hem de daire, kalp gibi çeşitli şekillerin ayarlanabilir olmasıyla yaratıcılığınız daha da ön plana çıkıyor. Bu özelliği denemenin en eğlenceli yolu ise arka kamerayla en sevdiğiniz diziyi çekerken ön kamerayla da kendinizi çekip farklı maskelerle karakteri kendinize uyarlamaktan geçiyor. Ünlü olmak hiç bu kadar kolay ve eğlenceli olmamıştı.

 

En Moda Fotoğraflar Bir Telefon Uzağınızda

Çift pozlamanın tarihsel geçmişine baktığımızda iki fotoğrafı aynı karede birleştirebilmek oldukça zahmet gerektiren bir işlem olarak görülüyordu. Fakat V23 5G’nin Çift Pozlama özelliği ile istediğiniz video veya fotoğrafa dokunarak kolaylıkla birkaç saniye içerisinde sanat eseri niteliğindeki fotoğraflarınızı ortaya koyabilirsiniz. Yalnızca anlık olarak çektiğiniz video ve fotoğraflarla değil önceden var olanlar üzerinde de geçerli olan bu özellik size ön izleme ile de yarattığınız eseri önceden şahit olmanıza olanak tanıyor. Şehrinizde bulunan ikonik bir manzaraya kendi portrenizi birleştirebilir veya çok sevdiğiniz hayvan dostlarınızla fotoğraflarınızı aynı karede birleştirerek eğlencenin keyfine varın.

 

Dergi Kapaklarına Konu Olacak Portreler

vivo V23 5G’nin rakip tanımayan 50 MP’lik ön ana kamera ve 8 MP’lik süper geniş açılı ikinci ön kamera kombinasyonundan oluşan Türkiye’deki ilk 50 MP Geniş Açılı Çift Selfie Kamera setiyle portreleriniz bambaşka bir boyut kazanıyor. 2 ve 3 boyutlu çeşit çeşit filtreleriyle ve Bokeh moduyla doğal ama bir o kadar da kusursuz görüneceksiniz. Bu kadar seçenek arasında kararsız kaldığınızda ise Çok Stilli Portre modu yardımınıza koşarak tek selfie üzerinden tüm stil seçeneklerini önünüze seriyor ve sizin aralarında seçim hakkınız doğuyor.

 

Bununla birlikte partilerin vazgeçilmez ismi olmanızı sağlayacak Parti Portre modu ile partilere renk katacaksınız. Bu özellik eski kameraların klasik gecikmeli pozlama ve anında flaş görünümünü taklit eden yeni bir fotoğrafçılık modu olarak bizleri karşılıyor. Flaş patladığı an karanlık bir ortamda bulunan kullanıcının yüzünü canlı bir şekilde yakalarken hemen arkasından tüm ışık izleriyle uzun bir pozlama oluşturmak için telefonu sallamanız yeterli olacak. Telefon içerisinde bulunan algoritmalar sayesinde bu ışıklar orijinal selfieniz ile birleşerek ilgi çekici parti portrelerde sizin imzanız oluyor.

 

Yaratıcı portreler çekmek için Flaş Portre özelliği ile partilere gitmenize gerek kalmıyor. V23 5G’nin çift tonlu spot ışığı ile estetik görünmek ve parlak noktalar arasında eşsiz bir denge oluşturmak artık sizin işiniz. Bir dokunuşla iyi vurgulanmış yüz hatları ve arka planda güçlü bir kontrasta sahip portreler çekebilir, nesnelerin ön plana olmasıyla daha da stilize edilmiş karakteristik portelere sahip olabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.