DOLAR 32,3718 0.16%
EURO 35,0065 -0.23%
ALTIN 2.324,020,21
BITCOIN %
İstanbul
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

VITAL PROTEINS ARTIK TÜRKİYE’DE

VITAL PROTEINS ARTIK TÜRKİYE’DE

ABONE OL
Mart 17, 2022 12:34
VITAL PROTEINS ARTIK TÜRKİYE’DE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“İyi hissetmek içimizde başlar” mottosuyla dünyaca bilinen kolajen markalarından biri olan Vital Proteins, Collagen Peptides ürünüyle Türkiye pazarında kullanıcılarla buluştu.

Nestlé Health Science’ın Vital Proteins Collagen Peptides ürünü, kolajen ihtiyacını desteklemeye yardımcı olurken, ister sıcak ister soğuk 200 ml sıvıyla karıştırılabilen formülüyle rahatlıkla tüketilebiliyor.

Hidrolize kolajen içeren Vital Proteins Collagen Peptides, 1 ölçeğinde 10 gram kolajen peptit içeriyor. Nötr tadı sayesinde herhangi bir sıvının tadını, dokusunu ve kokusunu değiştirmeyen, paleo diyetine uygun bir ürün olma özelliği taşıyor.

Vital Proteins Collagen Peptide’in marka yüzü ise ünlü oyuncu Jennifer Aniston. 2020 yılında Vital Proteins yaratıcı ekibine yönetici (CCO -Chief Creative Officer) olarak katılan                      Jennifer Aniston, Türkiye’de gerçekleştirilecek iletişim kampanyalarında da marka yüzü olarak yer alacak.

Vital Proteins Collagen Peptides bir takviye edici gıdadır.

Nestlé Health Science Türkiye 

İsviçre merkezli, dünyanın lider beslenme, sağlık ve iyi yaşam şirketi Nestlé’nin Medikal Beslenme alanında faaliyet gösteren Nestlé Health Science İş Birimi’nin temelleri 2007 yılında Novartis Tıbbi Beslenme Biriminin satın alınması ile atıldı.  Temmuz 2007’den beri Türkiye Medikal Beslenme pazarında adı öne çıkan İş Birimi, faaliyet alanına Kasım 2018 itibariyle Tüketici Sağlığı ürünlerini de ekledi. Medikal Beslenme alanında güçlü markaları bünyesinde bulunduran İş Birimi’nin bu ürünleri, özel tıbbi beslenme gerektiren, beslenme bozukluğu, kanser, travma, genel cerrahi, yoğun bakım ve nöroloji gibi kritik alanlarda kullanılmakta olup, çocuklardaki pediyatrik alerjilerden, yaşlılardaki yetersiz beslenme sorunlarına kadar farklı sağlık problemlerine çözümler sunuyor. Yine, “Optifast” ve “Optifibre” markaları ile Tüketici Sağlığı alanına giren şirket, metabolik sağlık, sindirim sistemi sağlığı alanlarında, bilimsel bazlı besin çözümleri üretmekte ve tüketicilerin hizmetine sunmaktadır. Bununla birlikte, doğuştan gelen Metabolik Hastalıklara yönelik, hastaların yaşam süresini ve kalitesini etkileyen ürünleri bünyesinde bulunduran “Vitaflo” iş birimi de Nestlé Health Science İş Birimi altında faaliyet gösteriyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.