DOLAR 32,4801 0.01%
EURO 34,8880 0.27%
ALTIN 2.438,170,00
BITCOIN %
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Van Gölü Kıyılarındaki Doğa Harikası: Çiçek Açan Badem ve Kayısı Ağaçları
  • Haberler11
  • Magazin
  • Van Gölü Kıyılarındaki Doğa Harikası: Çiçek Açan Badem ve Kayısı Ağaçları

Van Gölü Kıyılarındaki Doğa Harikası: Çiçek Açan Badem ve Kayısı Ağaçları

ABONE OL
Nisan 15, 2024 15:06
Van Gölü Kıyılarındaki Doğa Harikası: Çiçek Açan Badem ve Kayısı Ağaçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğaseverleri ve Fotoğraf Tutkunlarını Cezbeden Manzara

Van Gölü‘nün berrak suları, Süphan Dağı‘nın karları ve gökyüzünün maviliği arasında yer alan kıyılar, doğaseverleri ve fotoğraf tutkunlarını kendine çekiyor. Bu benzersiz manzara, çiçek açan badem ve kayısı ağaçlarıyla tam anlamıyla büyüleyici bir atmosfer oluşturuyor.

Ziyaretçiler için Doğayla İç İçe Vakitler

Bu bölgeyi ziyaret edenler, doğanın kucağında huzurlu anlar yaşarken, fotoğraf tutkunları da muhteşem manzarayı ölümsüzleştirmenin peşinde. Ziyaretçiler arasında yer alan Halil Yetmez, Van Gölü kıyılarındaki ilkbahar manzaralarının görsel bir şölen sunduğunu belirtti.

Çitören Mahallesi’ndeki kıyıları ilk kez gördüğünü dile getiren Yetmez, “Karlarla kaplı Süphan Dağı, Van Gölü ve çiçek açan badem ağaçları arasındaki uyum gerçekten etkileyici. Burası görülmeye değer bir yer. Güzel havalarda çok sayıda ziyaretçi buraya akın ediyor. Herkese burayı ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.