DOLAR 32,5217 -0.08%
EURO 34,8036 -0.2%
ALTIN 2.422,63-0,29
BITCOIN %
İstanbul
20°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü isimler ORGANICS by Red Bull Talent Kitchen’da   bir araya geldi
  • Haberler11
  • Gündem
  • Ünlü isimler ORGANICS by Red Bull Talent Kitchen’da bir araya geldi

Ünlü isimler ORGANICS by Red Bull Talent Kitchen’da bir araya geldi

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull, en doğal ve keyifli anlara lezzet katan etkinliklerini hız kesmeden sürdürüyor. İstanbul Morini’de gerçekleştirilen ORGANICS by Red Bull Talent Kitchen etkinliğine Ayşe Boyner, Burcu Esmersoy, Derin Mermerci, Ece Sükan, Gülden Büyükuçak, Hande Doğandemir, İbrahim Kutluay, Mehmet Ozan Dolunay, Özlem – Gökhan Avcıoğlu ve Şule Zorlu gibi tanınan isimler katıldı.

ABONE OL
Mart 30, 2022 13:51
Ünlü isimler ORGANICS by Red Bull Talent Kitchen’da   bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ORGANICS by Red Bull en lezzetli anların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Zorlu Center’da bulunan İstanbul Morini’de düzenlenen ORGANICS by Red Bull Talent Kitchen yemeğinde iş, sanat ve cemiyet dünyasının tanınmış simaları bir araya geldi.

 

Ayşe Boyner, Burcu Esmersoy, Derin Mermerci, Ece Sükan, Gülden Büyükuçak, Hande Doğandemir, İbrahim Kutluay, Mehmet Ozan Dolunay, Özlem – Gökhan Avcıoğlu ve Şule Zorlu gibi isimlerin aralarında bulunduğu katılımcılar, yetenekli şef Mihta Yıldırımtaş ve miksolog Yiğitcan Gençer’in ORGANICS by Red Bull’un 5 farklı lezzetini ideal yemek uyumları ve içecek reçetelerinde yorumlayarak bu etkinlik için özel olarak hazırladığı imza lezzetleri ve özel sunumları deneyimleme imkanı buldu.

 

ORGANICS by Red Bull; %100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici lezzetlerle harmanladığı Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale ve Viva Mate çeşitleriyle, hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenlerle buluşmaya devam ediyor. Organik ve alkolsüz ORGANICS by Red Bull ürünleriyle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler, organicsbyredbull.com sitesini ziyaret edebilir ya da ORGANICS By Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edebilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.