DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
İstanbul
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ünlü Çiftten Sevimli Haber: Bebekleri Dünyaya Geldi!

Ünlü Çiftten Sevimli Haber: Bebekleri Dünyaya Geldi!

ABONE OL
Nisan 5, 2024 15:07
Ünlü Çiftten Sevimli Haber: Bebekleri Dünyaya Geldi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ünlü Çift, Bebeklerinin Cinsiyetini Henüz Açıklamadı

Ünlü çift, çocuklarının cinsiyetini henüz açıklamazken yayınlanan fotoğrafta yeni anne, kalp desenli bir battaniyeye sarılmış bebeğini kucağında tutarken kameraya bakıyor. Waterhouse, fotoğrafı, “Dünyaya hoş geldin melek” sözüyle ve kalp emojisiyle paylaştı.

Ünlü İsimlerden Tebrik ve Yorum Yağdı

Paylaşıma ünlü isimlerden de tebrik ve yorum yağdı. Hilton otellerinin varisi Paris Hilton, “Tebrikler aşkım! İkiniz için de çok mutluyum!” yorumunu yaparken, oyuncu Alyssa Milano, “Şimdi gerçekten eğlence başlıyor” yorumunu yaptı. Ünlü şarkıcı Halsey de, Waterhouse’u “rockstar annesi” diye selamladı.

Çiftin Beş Yılı Aşkın Birliktelikleri Var

Waterhouse ve Pattinson, 26 Mart’ta Daily Mail tarafından yayınlanan fotoğraflarda Los Angeles’ta bir yürüyüş sırasında pembe bir bebek arabasını iterken fotoğraflanmışlardı. Çiftin beş yılı aşkın süredir sürdürdükleri bir birliktelikleri var. İkilinin ilişkisi, ilk kez Temmuz 2018’de, bir kaynağın Londra’da onları birlikte gördüğünü söylemesiyle ortaya çıktı. Aralık ayında bir kaynak çiftin nişanlandığını doğrularken, “Nişanlılar. İkisi de evlenmek istiyor. İlişkileri onlar için önemli” yorumunda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.