DOLAR 32,5658 0.26%
EURO 34,7611 0.05%
ALTIN 2.489,830,23
BITCOIN 20690443,93%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Türk Teknoloji Girişimi Pivony Amerika’da Türkiye’yi Temsil Etti

Türk Teknoloji Girişimi Pivony Amerika’da Türkiye’yi Temsil Etti

ABONE OL
Ocak 11, 2023 07:48
Türk Teknoloji Girişimi Pivony Amerika’da Türkiye’yi Temsil Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin önde gelen tüketici içgörü platformu Pivony, Amerika pazarındaki yatırımcı ve partnerlerle görüşmek için önemli bir adım attı.Dünyanın en büyük 500 şirketinin listelendiği Fortune Global 500 şirketinden 323’ünün yer aldığı ve ABD’nin Las Vegas şehrinde düzenlenmiş olan, dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı, CES 2023 Türkiye’den de 53 start-up’a ev sahipliği yaptı. İstanbul Kalkınma Ajansı’nın CES 2023 İstanbul Pavilyonu için seçtiği Türk girişimleri arasına Take Off Istanbul 2022 Juri Özel Ödülüyle katılım hakkı kazanan Pivony’nin kurucu ortağı Emre Çalışır duyduğu gururu şu sözleriyle ifade etti: “Binlerce girişim arasından Pivony Tüketici İçgörü Platformunu dünyaya sergilemek için CES 2023’e katılma şansı elde ettiğimiz için gururluyum. Şirketlerin müşteri deneyimini zirveye taşımak için yapay zeka yeteneklerinden yararlanmalarını her zamankinden daha kolay hale getirmek için tasarlanan Pivony’nin çok daha büyük kitleler tarafından ilgi görmesi oldukça heyecan verici. Bundan sonra da Pivony ile hem ulusal hem de uluslararası platformlarda ülkemizi temsil etmeye devam edeceğiz.”

Türkiye’nin yurt dışına açılan kapısı

Türkiye’de yazmış olduğu başarı hikayelerinin ardından hedeflerini önce Amerika ardından da tüm dünyaya açılmak olarak tanımlayan Pivony kurucu ortağı Emre Çalışır, CES 2023 katılımıyla hedeflerinin ilk ayağını gerçekleştirerek 2023 yılının ilk çeyreğinde önemli bir yol kat ettiklerini duyurdu. Pivony, B2C markalardaki Kritik Karar Alıcıların değişen tüketici ihtiyaçlarını birkaç klikle keşfetmelerini sağlayan yapay zeka tabanlı B2B SaaS Platformu olarak, 2022 Mart’tan bu yana Türkiye’de Kapital 500’de listelenen şirketler tarafından kullanıldığını aktardı. Türkiye pazarında Vodafone, Karaca ve Akbank gibi lider şirketlerle iş birliğini duyurmuş olan Pivony, fuarda uluslararası önemli görüşmelere imza atarak gelecek için değerli olabilecek iş birliklerinin önünü de açtı. Dünyanın en büyük teknoloji fuarı CES 2023’te 4 gün boyunca yüzlerce kişiyi Pivony standında ağırlamaktan çok mutlu olduğunu belirten Emre Çalışır, standı ziyaret eden değerli isimlere de teşekkürlerini ileterek “Türk teknoloji girişimcilerinin yenilikçi ve teknoloji odaklı ürün ve hizmetlerini destekleyen Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa Varank’a ve Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG’un CEO’su Gürcan Karakaş’a Pivony standını ziyaret ederek bizi onurlandırdıkları için en içten teşekkürlerimizi sunuyoruz” açıklamasında bulundu.

Emre Çalışır “Bu teknoloji etkinliğinin en iyi yanı, birçok teknoloji meraklısı, açık fikirli insanla tanışıyor olmanız. Merakımız bizi inovasyon yoluyla sorunları çözmeye veya talepler yaratmaya itiyor ve ne kadar yenilikçi olursak, sağlık teknolojilerinden mobiliteye ve akıllı sistemlere kadar her alanda o kadar iyi yaşam deneyimleri elde ediyoruz.” diyerek fuara dair izlenimlerini aktararak sözlerini noktaladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.