DOLAR 32,5120 0.06%
EURO 34,8424 0.12%
ALTIN 2.477,250,62
BITCOIN %
İstanbul
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Setur’dan Kurban Bayramı’na özel öneriler ve fırsatlar!
  • Haberler11
  • Yaşam
  • Setur’dan Kurban Bayramı’na özel öneriler ve fırsatlar!

Setur’dan Kurban Bayramı’na özel öneriler ve fırsatlar!

ABONE OL
Haziran 14, 2022 11:56
Setur’dan Kurban Bayramı’na özel öneriler ve fırsatlar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Setur, ailelerin bir araya geldiği, herkesin sevdikleriyle birlikte tatil coşkusunu doya doya yaşadığı Kurban Bayramı’na özel tatil rotaları ve fırsatları sunuyor. Bu sene 9  – 12 Temmuz tarihleri arasında 4 gün sürecek Kurban Bayramı tatili için yurt içi ve yurtdışına yönelik öneriler, özel teklifler, vize işlemleri, uçak bileti gibi ayrıcalıklar ve kampanyalarla Setur, seyahatin önündeki engelleri kaldırmaya, hayatları zenginleştirmeye devam ediyor.

Müşteri memnuniyetinde turizm sektörü birincisi* Setur, Kurban Bayramı tatilini deniz, kum ve güneşle iç içe geçirmek isteyenlere birbirinden konforlu Akdeniz ve Ege otellerini, yazın ve bayramın coşkusunu eğlenceyle birleştirmek isteyenlere ise Kıbrıs otellerini öneriyor. Setur önerileri içinde tatilini kültür turizmi olarak değerlendirmek isteyenler içinse eşsiz coğrafyası ile dünyanın en özel noktalarından Kapadokya ön plana çıkıyor. Kurban Bayramı’nda unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler Setur ile “Güvenli Turizm Sertifikalı” otellerden, “Ultra her şey dahil” otellere, her talebe ve beklentiye uygun seçenekleri bulabiliyor.

Setur, Kurban Bayramı dönemini yurtdışında değerlendirmek isteyenlere ise İtalya, İspanya yanı sıra tarihi öneme sahip Fransa’nın Alsas Bölgesi’ni (Alsace) ve Orta Avrupa ülkelerini öneriyor. Setur, 367 Euro’dan başlayan fiyatlar, 30 gün öncesine kadar koşulsuz iptal iadesi, Covid-19 teminatlı sigorta ve seçili turlarda fiyatlara ekstra turlar dahil olmak üzere çok uygun koşullarda yurtdışı tatil deneyimi sunuyor. Kurban Bayramı dönemi tatil keyfini uygun ödeme seçenekleri ve farklı fırsatlarla sunan Setur’un bu döneme özel kampanyaları arasında; 5.000 TL ile 7.500 TL arası rezervasyonlarda toplamda 375 TL’ye varan, 7.500 TL ve üzeri rezervasyonlarda ise toplamda 675 TL’ye varan Yapı Kredi Worldpuan,   erken rezervasyonlara özel indirimleri ile %25’ini Önden Öde İndirimli Fiyatları Garantile, Taksitleri 4 Ay Erteleme veya 18 Aya Varan Taksit , banka ya da kredi kartlarında biriken puanlarla ödeme imkanı sunan Puanla Ödeme Fırsatı bulunuyor.

“Müşteri memnuniyetinde sektör birinciliği, bağımsız araştırma şirketi SIA Insight’ın Temmuz-Kasım 2021 döneminde 1.677 katılımcı ile, kantitatif araştırma yöntemleri kullanılarak 11 turizm acentesi üzerinden değerlendirilen müşteri memnuniyet araştırmasının toplam memnuniyet endeksi sonucuna göredir.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.