DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Salomon, Yeni Koşu Giyim Koleksiyonuyla  İlkbahar – Yaz Sezonuna Hazır
  • Haberler11
  • Gündem
  • Salomon, Yeni Koşu Giyim Koleksiyonuyla İlkbahar – Yaz Sezonuna Hazır

Salomon, Yeni Koşu Giyim Koleksiyonuyla İlkbahar – Yaz Sezonuna Hazır

ABONE OL
Mart 17, 2022 12:12
Salomon, Yeni Koşu Giyim Koleksiyonuyla  İlkbahar – Yaz Sezonuna Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlkbahar – yaz sezonuna büyük bir heyecanla hazırlanan Salomon, koşu giyim kategorisinde yüzde 80’den fazla yeni ürünle sporseverlerin karşısına çıkıyor. Koşu tutkularının motivasyonlarını artıran spor giyim ürünleri tasarlayan Salomon, yeni Cross giyim serisiyle başta şehirde spor yapanlar olmak üzere sağlıklı yaşam için harekete geçen herkese hitap etmeyi hedefliyor.

 

Koşu sporu yükseliyor

Pandemi süreci insanların günlük yaşamlarını kısıtlarken, kentsel alanlarda yapılan günlük koşuların da artmasını sağladı. Sağlıklı ve formda hissetmek isteyenler dışarı çıkarak, evlerine en yakın alanlarda spor yapmaya başladı. Araştırmalar, küresel salgınla birlikte koşmaya başlayanların yüzde 60’ından fazlasının pandemi sonrasında da spor yapmaya devam edeceğini, yeni nesil koşucuların temelini de bu insanların oluşturacağını belirtiyor. Yeni nesil kullanıcıların spor giyim tercihlerinde ise koşunun ötesinde çeşitli aktiviteler için kullanabilecekleri fonksiyonel tişörtler, şortlar, taytlar ve ceketler ön plana çıkıyor.

 

Salomon, yeni koleksiyonda sadeliğe ve fonksiyonelliğe odaklanıyor

2022 İlkbahar – Yaz koleksiyonunu kullanıcıların değişen ihtiyaçlarına göre tasarlayan Salomon, sadeliğe ve fonksiyonelliğe odaklanıyor. Spor salonunda antrenman veya günlük yürüyüş yapanların yanı sıra patika koşucuları da Salomon’un yeni koleksiyonundan faydalanabiliyor. Çok yönlü bir tasarım anlayışına sahip olan Salomon’un yeni Cross serisi, teknik özelliklere sahip, nefes alabilen parçalardan oluşuyor.

 

“Bonatti Cross Wind” Ceket: Su geçirmiyor ve nefes alabiliyor

Kadınlar ve erkekler için modelleri bulunan Bonatti Cross Wind ceket, hafifliğiyle dikkat çekerken nefes alabilen koruma katmanıyla vücudu sararak rüzgârlı havalarda antrenman yapmayı kolaylaştırıyor. Nefes alabilen kumaşlar vücut ısısını yönetirken, hafif yağmurda su geçirmezlik sunuyor. Bonatti Cross, hafifliği, aktif uyumu ve esnek arka paneli sayesinde hareket özgürlüğü sağlarken, hava sirkülasyonunu korumaya da yardımcı oluyor. Ceketin şık ve cesur tasarımında, temel ihtiyaçlar için fermuarlı bir göğüs cebi bulunuyor. Ayrıca, kapüşon dahil gerekli bölümlerde toparlamayı sağlayan lastik desteği de yer alıyor.

Satış fiyatı: 1649.99

 

“Cross Run Graphic” Tişört: Yumuşacık kumaşı ve teknik özellikleri dikkat çekiyor

Ultra yumuşak, hızlı kuruyan ve nefes alabilen kumaşa sahip olan Cross Run Graphic tişört, günlük performanslar için ihtiyaç duyulan temel teknik özellikleri sunuyor. Yumuşacık kumaş tende harika bir his bırakırken, AdvancedSkin ActiveDry teknolojisi teri hızla tahliye ederek tişörtün çabuk kurumasına yardımcı oluyor. Rahatlık ve esneme özellikleriyle kullanıcıların her adımını takip eden Cross Run, istenmeyen noktalarda sürtünmeyi en aza indiriyor. Cross Run Graphic tişörtün yenilikçi tasarımında ise renk blokları, Salomon logosu ve yansıtıcı detaylar dikkat çekiyor.

Satış fiyatı: 649.99

 

“Salomon Cross Run” Tayt: Geri dönüştürülmüş malzemeyle tasarlandı

Yüzde 79 oranda geri dönüştürülmüş malzemeyle tasarlanan Salomon Cross Run tayt, verimliliği destekleyen teknik özellikleriyle kadınların yeni sezonda gözdesi olmaya hazırlanıyor. Cross Run tayt, 21, 25 ve 28 inç uzunluklarında seçeneklerle sunuluyor. Taytın ayarlanabilir bel bandı ile yumuşak, destekleyici streç kumaşı rahat ve hassas bir uyum sağlıyor. Geri dönüştürülmüş polyester elyaftan yapılan opak kumaş, nemi zahmetsizce emerek hızlıca kurumayı sağlıyor. Cross Run taytın akıllıca yerleştirilen ve kolay erişilen cepleri ise temel eşyaları güvende tutacak kadar derinlik sunuyor.

Satış Fiyatı: 1499.99

 

“Pulse Belt” Kemer: Çanta taşımadan eşyaları korumayı sağlıyor!

Patika koşularında veya seyahatlerde kullanılabilecek yumuşak, rahat, minimalist Pulse Belt kemer, kişisel eşyaları korurken çanta taşımadan da yarışa, antrenmana veya geziye konsantre olmayı sağlıyor. Nefes alabilen 4 yönlü streç kumaş, yoğun aktivite sırasında rahat bir uyum sağlarken, iki esnek yatay gizli cep gerekli eşyaları ve 500 ml’lik nemlendirici şişeleri tutabiliyor. Pulse, çok yönlülüğü sayesinde şehirdeki kısa koşulardan dağlarda yapılan daha uzun ve teknik koşulara kadar farklı aktiviteler için ideal bir ürün hale geliyor. PFC içermeyen çevreci malzemeden üretilen Pulse Belt, kayakçılar ve hafif eşya taşımayı seven gezginler arasında da popüler bir ürün olarak dikkat çekiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.