DOLAR 32,3931 0.21%
EURO 35,3717 0.15%
ALTIN 2.322,550,16
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rap Müzik Sanatçısı Sertan Tatlıgöl Kimdir? Sertan Tatlıgöl Nereli?
  • Haberler11
  • Gündem
  • Rap Müzik Sanatçısı Sertan Tatlıgöl Kimdir? Sertan Tatlıgöl Nereli?

Rap Müzik Sanatçısı Sertan Tatlıgöl Kimdir? Sertan Tatlıgöl Nereli?

ABONE OL
Kasım 8, 2022 07:06
Rap Müzik Sanatçısı Sertan Tatlıgöl Kimdir? Sertan Tatlıgöl Nereli?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde ismine çok sık rastladığımız rap müzik sanatçısı Sertan Tatlıgöl nereli? Kaç senedir müzikle uğraşıyor? İşte haberimizin detayı:

2 Ağustos 1994 doğumlu sanatçı, İzmir’de doğdu. Göztepe semtinde büyüyen Sertan Tatlıgöl, lise yıllarından itibaren türkçe sözlü müzik çalışmalarına başladı. 2008 yılında amatör olarak başladığı müziği hayatının her alanına koydu.

Sertan Tatlıgöl, yaptığı şarkılar için şu sözleri kullanıyor; “Sokak kültürüyle yoğrulan rapimizde sevdamızı, kavgamızı, hayalimizi ve düşlerimizi dilimiz döndüğünce anlatmaya çalışan insanlarız.Sokakların duygusunu kaybetmeden, gerçeklikten uzaklaşmadan yazdıklarımızın sürekli içinde bulunup gördüklerimizi yaşadıklarımızı anlatmaktayız.

Hayatımızda şans küçük bir olasıktır fakat inancını kaybetmeyenler nice başarılara imza atarlar” sokaktan geldiğini, yaşadığı olayları ve tecrübe ettiği şeyler sonrasında oluşan fikirlerini en sevdiği tür olan rap ile dışa vurup, dinleyicilerine aktarıyor.

Instagram adresi:

https://www.instagram.com/sertantatligol/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.