DOLAR 32,3304 0.24%
EURO 35,0604 -0.22%
ALTIN 2.282,640,23
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Rabam, istasyona gitmeden akaryakıt alma dönemini başlattı

Rabam, istasyona gitmeden akaryakıt alma dönemini başlattı

Otomobil ile ilgili tüm ihtiyaçlara anında cevap veren sistemiyle Türkiye ve dünyada bir ilke öncülük eden Rabam, istasyona gitmeden akaryakıt alma dönemini başlattı. İstasyonda beklemeden akaryakıt alımlarını Rabam üzerinden sağlayan kullanıcılar hem zaman hem de maddi tasarruf sağlıyor.

ABONE OL
Nisan 20, 2022 12:51
Rabam, istasyona gitmeden akaryakıt alma dönemini başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Araç sahiplerine bakım, muayene, araç yıkama, mini hasar onarımı, ekspertiz, akaryakıt ve lastik değişimi gibi hizmetler sunan Rabam, mobil uygulaması ile kullanıcılar araçlarıyla ilgili tüm işlemleri istedikleri zaman istedikleri yerde gerçekleştirebiliyor. Rabam’ın hizmet kalemleri arasında yer alan akaryakıt hizmetinde kullanıcılar Rabam temsilcileri sayesinde akaryakıt alımlarını istasyona gitmeden kolayca gerçekleştirebiliyorlar. İstasyonda beklemeden alınan akaryakıt alımları ise kullanıcılara hem zaman hem maddi anlamda tasarruf sağlıyor.

Rabam’ın araç kullanıcıları için ciddi anlamda zaman tasarrufu sağladığına dikkat çeken Rabam Kurucusu R. Kaan Aydoğan, ‘’Aracımıza yönelik birçok hizmet genellikle günün büyük bir kısmını alıyor. İnsanlar bu anlamda zamanlarının büyük bir bölümünü bu hizmetlerden faydalanmak için harcıyor. Rabam ile araç kullanıcılarının zamanları kendilerine kalıyor. Tüm işlemleri Rabam temsilcileri kullanıcılarımızın adına gerçekleştiriyor. Biz, uygulamamız ile istasyonlarda ve servis alanlarında uzun süre zaman geçirme devrini kapıyoruz’’ diye konuştu.

Rabam, yüzde 5 oranında akaryakıt indirimi 

Rabam’ın kullanıcılarına özel olarak akaryakıt indirimi kampanyası düzenlediğini anlatan R. Kaan Aydoğan, ‘’Uygulamayı indiren tüm kullanıcılarımız Nisan ayı boyunca yüzde 5 akaryakıt indiriminden faydalanabiliyor. Uygulama üzerinden kullanıcılarımız istediği tarihe akaryakıt alımı için takvimden gün ve adres seçerek ödemesini gerçekleştiriyor. İndirim de direkt olarak ödeme ekranındaki fiyattan düşüyor. Takvimlendirilen tarihte Rabam temsilcisi ilgili adresten aracı alıp akaryakıt dolumunu, anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında gerçekleştiriyor ve aracı adrese geri getiriyor’’ dedi.

Kampanya Total benzin istasyonlarında geçerli olacak 

Farklı kampanyalarla kullanıcılara hizmet vermeye devam edeceklerinin altını çizen R. Kaan Aydoğan kampanyadan faydalanma şartlarını ise şöyle sıraladı: ‘’Sadece Total benzin istasyonlarında geçerli olan kampanyamız, benzin ve motorin alımlarında uygulanıyor. Minimum 150 TL’lik akaryakıt alımı yapmak zorunda olan kullanıcılarımız için akaryakıt alımlarını Rabam temsilcileri gerçekleştiriyor. Sadece İstanbul’da geçerli olan kampanyamız kapsamında araçlarda da taşıtmatik uygulamasının olmaması gerekiyor.’’

App Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen Rabam uygulaması, dijital asistanlık hizmeti ile araçların muayene ve yıllık bakım, sigorta tarihi gibi konuları da takip ediyor. İlk başta İstanbul’da kullanıcıların hizmetine sunulan uygulamanın yakın zamanda tüm Türkiye’ye yayılması hedefleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.