DOLAR 32,5770 0.27%
EURO 34,8377 0.14%
ALTIN 2.490,250,26
BITCOIN 20708424,08%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

QNB Finansbank CepPOS ile cep telefonları POS cihazına dönüşüyor
  • Haberler11
  • Gündem
  • QNB Finansbank CepPOS ile cep telefonları POS cihazına dönüşüyor

QNB Finansbank CepPOS ile cep telefonları POS cihazına dönüşüyor

Dijital bankacılık teknolojileri ile hayatı kolaylaştıran QNB Finansbank, yeni teknolojisi CepPOS ile KOBİ müşterilerine ödemeler sırasında kolaylık sağlıyor.

ABONE OL
Nisan 28, 2022 10:02
QNB Finansbank CepPOS ile cep telefonları POS cihazına dönüşüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOBİ’lerin dijital dönüşümünde öncü bir rol üstlenen QNB Finansbank, CepPOS ile NFC özellikli Android tabanlı cihazlara indirilen uygulama ile cep telefonlarını POS cihazına dönüştürüyor. Nakit alışverişe alternatif yaratan CepPOS sayesinde tahsilatlar artık fiziki POS’a ihtiyaç duyulmadan gerçekleştirilebiliyor. QNB Finansbank CepPOS’lu olan kullanıcılar, ilk 3 ay boyunca 10 bin TL’ye kadar sıfır komisyon avantajından ve 1 yıl boyunca aidat ücreti ödemeden POS Yazılım/Donanım/Bakım hizmetlerinden yararlanabilecekler. Dijital bankacılık çözümleri ile teknolojiyi müşterileri ile buluşturan QNB Finansbank’ın yeni hizmeti CepPOS’ta; tahsilatlar hızlı, temassız ve banka güvencesi altında ertesi gün hesaba aktarılıyor.

QNB Finansbank CepPOS ile fiziki POS cihazlarında olduğu gibi 500 TL ve altındaki işlemler temassız kart okutulup şifresiz olarak işlem görürken; 500 TL ve üzeri işlemler kart yine temassız okutularak ekran üzerinden şifre girilerek yapılabiliyor.

QNB Finansbank Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Koraş, yeni ürünleri ile müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı ve nakit kullanma alışkanlığını azaltarak aynı zamanda KOBİ’lere finansal açıdan avantajlı teklifler sunmayı amaçladıklarını söyledi. Koraş; “Giderek temassız ödemelerin yaygınlaştığı günümüzde dijital ödemelerin benimsenmesi elzem bir konu haline geliyor. QNB Finansbank olarak, sektörümüzün ve müşterilerimizin dijital dönüşümüne her zamankinden fazla odaklanıyoruz. Biz de CepPOS uygulamamız başta olmak üzere bu alanda fark yaratacak uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.