DOLAR 32,5869 0.05%
EURO 34,9308 0.09%
ALTIN 2.430,540,04
BITCOIN %
İstanbul
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Portekiz Depremi!

Portekiz Depremi!

ABONE OL
Aralık 29, 2022 13:16
Portekiz Depremi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ronaldo’nun ardından teknik direktörü açıklama yaptı Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda hâlâ önde olan Portekiz, salı gecesi İsviçre’yi 6-1 yenerek çeyrek finale yükseldi. Ancak bu galibiyetin yanı sıra Ronaldo’nun yerine geçen oyuncu da sürpriz oldu.

Portekiz medyası, süperstarın değiştirilmesinin gişe rekorları kıran bir etki yaratacağını iddia etti. Haberin ortaya çıkmasının ardından Portekiz totobo Futbol Federasyonu, Ronaldo ve Portekiz Teknik Direktörü Santos ayrı açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar…

2022 Dünya Kupası İsviçre-Portekiz çeyrek finali öncesi Portekiz milli takım totobo kayıt teknik direktörü Fernando Santos beklenmedik bir karar aldı.

Kilit oyunda Santos, Ronaldo’nun yedek kulübesinde oynamasına izin verdi. Bu kararın totobo giriş ardından Ronaldo’nun tepkisi sismik bir etki yarattı.

 

 6 gol

Dünya Kupası Son 16 Turu’nda Portekiz ile İsviçre karşı karşıya geldi. Ronaldo’nun yerine oyuna giren Gonzalo Ramos hat-trick yaparak oyuna hâkim olurken, diğer goller Pepe, Rafael Guerrero ve Rafael Leo’dan geldi. Akanji, İsviçre adına maçın tek golünü kaydetti ve final skoru 6-1 oldu.

Ramos hayal gücü oyunu Ronaldo’nun yerine 11 yaşında başlayan Goncalo Ramos oldu. 21 yaşındaki genç futbolcu attığı golle birçok rekora imza attı. Ronaldo 14,5 yıl sonra ayrılıyor Portekiz rakiplerini farklı şekillerde yenerken bu oyunda en çok dikkat çeken totobo kayıt Ronaldo’nun 14.5 yıl sonra milli takımdaki yedeği oluyor.

Cristiano Ronaldo, Euro 2008’de İsviçre’ye karşı Portekiz’den bu yana ilk kez büyük bir turnuvada yedek kulübesinden çıktı.

Savunmaya ayrıldığı açıklandı

Portekiz basınından gelen haberlerde Cristiano Ronaldo’nun neden ilk 11’e giremediği ortaya çıktı. Portekiz Teknik Direktörü Fernando Santos’un savunma düzenine uygun olmadığı için yedeklerden totobo giriş ayrıldığı iddia edildi. Özellikle Ronaldo’nun çizgiyi bozduğu vurgulandı.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.