DOLAR 32,3417 0.27%
EURO 35,1284 -0.04%
ALTIN 2.311,411,50
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PAPARA’DAN BEŞİKTAŞ SPONSORLUĞUNA YENİ   REKLAM KAMPANYASI

PAPARA’DAN BEŞİKTAŞ SPONSORLUĞUNA YENİ REKLAM KAMPANYASI

ABONE OL
Ocak 13, 2023 08:11
PAPARA’DAN BEŞİKTAŞ SPONSORLUĞUNA YENİ   REKLAM KAMPANYASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haziran 2022’de Beşiktaş Futbol A Takımı’nın konç sponsoru olduğunu duyuran Papara, yeni reklam kampanyasını tanıttı. Papara ile Beşiktaş’ın buluştuğu reklam filminde her iki kurumun ortak değerlerine vurgu yapılıyor.

Papara, Beşiktaş Futbol A Takımı’nın konç sponsorluğunu Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Papara CEO’su Emre Kenci’nin katılımıyla Vodafone Park’ta gerçekleşen basın toplantısında duyurmuştu. Türkiye’nin lider FinTech şirketi Papara ile ay yıldızlı armayı göğsünde taşıyan ilk kulüp Beşiktaş, ortak bir reklam filminde buluştu. ‘Banka değil, Papara’ sloganıyla yola çıkan ve ‘Sponsor değil, Papara’ diyen reklam filminde Papara ve Beşiktaş’ın ortak değerlerine vurgu yapılıyor. İlklere imza atmak, cesaret ve azim, saygı ve sevgi her iki kurumun ortak değerleri olarak gösteriliyor.

Reklam filminde Beşiktaş’ın sahip olduğu değerlere ve Beşiktaş camiası için önemli anlara göndermeler yapılıyor. Tribün aşkının, Başkan Seba’nın, Beşiktaş ilçesinin, esnafın, Şenol Güneş’in ve çok daha fazlasının yer aldığı reklam filmiyle Beşiktaş ruhundaki gerçek değerler yansıtılıyor ve Papara’nın da Beşiktaş için bir sponsorun çok ötesinde olduğu vurgulanıyor.

Kreatif süreçleri YW Istanbul, prodüksiyonu Gorilla Film imzası taşıyan film, Beşiktaş ve Beşiktaşlıların “sevda” olarak tanımladığı Beşiktaş Çarşı’da ve Beşiktaş taraftarı için “yuva” olan Vodafone Park’ta gerçekleştirildi. Kampanya, filme özel üretilip uygulanan stencil’lerden, yaratıcı outdoor’lara ve kartal pençeli Instagram filtresine kadar pek çok ayrıntıyla tasarlandı.

 

Filmde vurgulanan ortak değerler ise şöyle;

Burası semt değil, sevda.

Bak, bu stat değil, yuva.

Mevzu forma değil, göğsündeki arma.

Hoca değil, yeri gelir, baba.

Sadece bir başkan değil, Seba.

Bizimkisi destek değil, feda.

Sponsor değil, Papara.

Beşiktaş’ın yanında.

 

Künye

Reklamveren: Papara
Reklamveren Marka Ekibi: Perin Saraoğlu, Akın Andırın, Polat Öziş
Reklam Ajansı: YW İstanbul
Ajans Başkanı: Seden Gürcü
Chief Creative Officer: Fatih Sinan Şimşek
Prodüksiyon: Gorilla
Yönetmen: Fatih Sinan Şimşek
Yaratıcı Ekip: Selman Vardar, Erhan Öksüzali, Buğçe Onur, Furkan Yaşar, Ecem Çalık, Nur Yanık
Müşteri İlişkileri: Ümit Yılmaz, Seyithan Çatı, Murat Turgut
Ses Dizaynı ve Müzik: Gök Gürhan Berkel
Dış Ses: Sinan Divrik
Post-Prodüksiyon: The Post Brothers

 

Papara Hakkında

Papara, KPMG tarafından Global FinTech 100’de listelenen ve VISA tarafından “En İyi FinTech Girişimi” ödülüne layık görülen Türkiye’nin lider FinTech şirketidir. Türkiye’den seçilen 68’inci Endeavor girişimi olma başarısını gösteren Papara, özgün LinkedIn verileri ile belirlenen “LinkedIn En İyi Startup’lar 2022” listesinde ilk sırada yer almış, dünyanın önde gelen FinTech topluluklarından Finovate tarafından düzenlenen 2022 Finovate Awards’da “En İyi Mobil Ödeme Çözümü” seçilmiştir. 2016 yılında finansal hizmetleri herkes için hızlı, kolay, hesaplı ve keyifli hâle getirmek amacıyla kurulan Papara’nın 14 milyondan fazla bireysel kullanıcısı; aralarında Uber, Yandex gibi şirketlerin de bulunduğu 1.500’ü aşkın ticari kullanıcısı bulunmaktadır. 400’den fazla çalışanı olan Papara, ürün ve hizmetlerini daha geniş coğrafyalara yayarak bölgenin lider ve rekabetçi finansal teknoloji şirketi olmayı hedefliyor.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.