DOLAR 32,5419 0.24%
EURO 34,7835 0.08%
ALTIN 2.490,461,16
BITCOIN %
İstanbul
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Niloya’nın Mutluluk Dünyası Çocukların Odasına Yansıyor
  • Haberler11
  • Gündem
  • Niloya’nın Mutluluk Dünyası Çocukların Odasına Yansıyor

Niloya’nın Mutluluk Dünyası Çocukların Odasına Yansıyor

Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, ‘Niloya Bisiklet Tek Kişilik Lisanslı Pike Takımı’ ile en yakın dostlarının odasına misafir oluyor. Yüzde yüz pamuklu yapısı ile de ailelerin tercihi olan ürün; bir adet pike, çarşaf ve yastık kılıfından oluşuyor. Deseninde Tospik ile bisiklete binerken oldukça eğlenceli görülen Niloya’nın olduğu pike takımı, çizgi kahramanın mutluluk dünyasını da odalara yansıtıyor.

ABONE OL
Nisan 22, 2022 10:57
Niloya’nın Mutluluk Dünyası Çocukların Odasına Yansıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Niloya ile Miniklerin Odasına Bahar Geliyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yatak odalarında pike takımları da yerini almaya başlıyor.   Türkiye’nin sevilen çizgi film kahramanı Niloya, yemyeşil çimenlerin içinde papatyalar arasında oynarken oldukça sevimli bir görünüm sergilerken ‘Niloya Bisiklet Tek Kişilik Lisanslı Pike Takımı’ ile en yakın dostlarının odasına misafir oluyor. Deseninde kaplumbağa dostu Tospik ile bisiklete binerken oldukça eğlenceli görülen Niloya’nın olduğu yüzde yüz pamuklu yapılı ürün, yumuşacık dokusuyla ailelerin de tercihi oluyor.

 

Her ayrıntısı özel olarak hazırlanmış, ‘Niloya Bisiklet Tek Kişilik Lisanslı Pike Takımı’nı Özdilek Ev Tekstili mağazaları, Özdilekteyim.com, Özdilek bayileri, Özdilek AVM’leri ve yetkili satış noktalarında bulabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.