DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mısır, Hamas, Katar ve ABD’den Gelen Heyetlerle Ateşkes Müzakerelerine Devam Ediyor
  • Haberler11
  • Dünya
  • Mısır, Hamas, Katar ve ABD’den Gelen Heyetlerle Ateşkes Müzakerelerine Devam Ediyor

Mısır, Hamas, Katar ve ABD’den Gelen Heyetlerle Ateşkes Müzakerelerine Devam Ediyor

ABONE OL
Mart 4, 2024 00:43
Mısır, Hamas, Katar ve ABD’den Gelen Heyetlerle Ateşkes Müzakerelerine Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

El-Kahire el-İhbariye Televizyonu’ndan Açıklama

Mısır’da yayın yapan “El-Kahire el-İhbariye” televizyonu, Hamas, Katar ve ABD’den gelen heyetlerin Kahire’ye ulaştığını duyurdu. Üst düzey bir Mısırlı yetkili, Gazze’de ramazan ayı öncesinde ateşkes ilan edilmesine yönelik müzakerelerde ilerleme olduğunu belirtti. restbet

Ateşkes ve Esir Takası Müzakereleri

Ateşkes ve karşılıklı esir takası ile ilgili müzakereler, Mossad Başkanı David Barnea başkanlığındaki İsrail heyeti, CIA Direktörü William (Bill) Burns, Katar Başbakanı Muhammed bin Abdurrahman Al Sani, Mısır İstihbarat Şefi Abbas Kemal ve restbet giriş Hamas heyetinin katılımıyla gerçekleşmişti. İsrail savaş kabinesi, Katar’ın başkenti Doha’ya düşük seviyeli bir heyet gönderilmesi kararını almıştı.

Netanyahu’dan Açıklama

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi’ndeki saldırılardan kaçan sivillerin sığındığı Refah kentine yapılan saldırı ve tahliye rest bet planları için kabineyi toplayacağını açıkladı. Mısırlı yetkili, “Ateşkes müzakerelerinde gözle görülür ilerleme var ve adil bir anlaşma için çaba gösteriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.