DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1350 -0.04%
ALTIN 2.309,671,42
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Metin Engizek Yeni Albüm Hazırlığı İle Müzik Piyasasında da Varım Diyor
  • Haberler11
  • Gündem
  • Metin Engizek Yeni Albüm Hazırlığı İle Müzik Piyasasında da Varım Diyor

Metin Engizek Yeni Albüm Hazırlığı İle Müzik Piyasasında da Varım Diyor

ABONE OL
Aralık 27, 2022 11:43
Metin Engizek Yeni Albüm Hazırlığı İle Müzik Piyasasında da Varım Diyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Metin Engizek Almanya’nın Düsseldorf eyaletinde dünyaya gelen ve bugün emlak piyasasının güçlü isimlerinden birisi olarak tanınan başarılı bir iş insanı. Bir Türk ailenin en büyük çocuğu olarak Düsseldorf’ta dünyaya geldikten sonra lise eğitimini de burada tamamlayan Metin Engizek daha sonra mesleki olarak bir ilerleme göstermiş.

Meslek yaşamında bilgisi ve birikimi ile var olabilmek için öncelikli olarak Berlin’de 4 yıl gayrimenkul yönetimi okumuş. Tüm eğitim sürecini başarılı bir şekilde tamamladıktan sonra bir emlak komisyoncusu olarak meslek yaşamına ilk adımını atmış. Bugün geldiği noktada ise 10 yıldan fazla bir süredir Almanya’nın emlak piyasasında başarılı bir emlak yatırımcısı olarak tanınıyor.

Başarılı bir iş yaşamını ile birlikte insanlar onu bugüne kadar sergilemiş olduğu DJ performansıyla da tanıyor. En büyük hobilerinden biri olan müzik için harekete geçen Metin Engizek yeni albüm hazırlığında olduğunu müzikseverlere duyuruyor.

Almanya’da geniş bir kitle tarafından sevilen ve müzik performansı açısından büyük beğeni toplayan Metin Engizek çıkaracağı yeni albüm için başarı sinyallerini de şimdiden veriyor. Genç müzisyen müzik tutkusunu bu şekilde profesyonel bir albüm ile taçlandırarak çok daha ilerilere taşımayı hedefliyor. Ve Almanya’daki Türkler ile birlikte ülkemizde de Metin Engizek  tarafından çıkarılacak bu albüm heyecan ile bekleniyor.

Instagram:

https://www.instagram.com/metinengizek/

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.