DOLAR 32,5456 -0.01%
EURO 34,9055 0.15%
ALTIN 2.422,800,00
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Medianova, Great Place to Work ® Yılın En İyi İşverenleri Listesi’nde
  • Haberler11
  • Gündem
  • Medianova, Great Place to Work ® Yılın En İyi İşverenleri Listesi’nde

Medianova, Great Place to Work ® Yılın En İyi İşverenleri Listesi’nde

Yerli ve global teknoloji şirketi Medianova, Great Place to Work® sertifikalı yerel ve uluslararası işverenlerin dahil olduğu Türkiye’nin en iyi işverenleri araştırmasına dayanan Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi’ne ikinci kez girmeyi başardı. Şirket olarak tüm çalışmalarında insan odaklı aksiyonlar alarak çalışanlarına başarı yolculuklarında kesintisiz destek verdiklerini vurgulayan Medianova İnsan Kaynakları Müdürü Semra Solak, “Bugüne kadar insan kaynakları yönetiminde ‘insan’ faktörünü hep odak noktamızda tuttuk, elde ettiğimiz bu başarı da doğru bir insan kaynakları stratejisi uyguladığımızı ortaya koyuyor” dedi.

ABONE OL
Nisan 5, 2022 07:57
Medianova, Great Place to Work ® Yılın En İyi İşverenleri Listesi’nde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman küresel otorite Great Place to Work®, Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesini açıkladı. 1992’den beri dünya çapında 100 milyondan fazla çalışanın dahil olduğu Trust Index© anketinden elde edilen analizleri “harika bir iş yeri deneyimini neyin oluşturduğunu” tanımlamak için kullanmaya devam eden Great Place to Work®’un listesine girmeyi başaran Medianova, böylece Türkiye’nin en iyi 147 işvereni arasında yer almaya hak kazandı.

 

Medianova, hayat boyu öğrenmeye odaklı bir kurum kültürüne sahip

 

Organizasyon çalışanlarının işyeri kültürleri içerisindeki deneyimini ölçümleyen Trust Index© anketine dahil olan 120 bine yakın çalışanın cevaplarıyla oluşan listede yer almanın kendileri için büyük önem taşıdığının altını çizen Medianova İnsan Kaynakları Müdürü Semra Solak, “Hayat boyu öğrenmeye odaklı bir kurum kültürüne sahibiz. Ekip ruhumuzu desteklemesi açısından ekibe katılacak arkadaşlarımız adına nitelikli bir yetenek yönetimi yürütüyoruz. İş ortaklıklarımızla çalışanlarımızın eğitim faaliyetlerine destek oluyoruz. MBA, Ph.D. ve sertifika programlarında da çalışanlarımızı destekleyerek öğrenim ücretlerinin bir kısmını karşılıyoruz” diyor.

 

Genç istihdamını ve üniversite öğrencilerini desteklemenin şirket kültürlerinin bir parçası olduğunu belirten Solak, “Eğitim programımızla, öğrencilik hayatı devam ederken Medianova’da staj yapma şansı yakalayan öğrencilere bizimle part-time, mezuniyetleri sonrasında ise tam zamanlı çalışma seçenekleri sunuyoruz.  Tüm staj süreçlerinde belirli bir oryantasyon sürecine dahil olan stajyerlerimiz mentorleri ile birlikte kariyer yolculuklarında müthiş bir tecrübe kazanmış oluyorlar. İK alanında birçok farklı uygulamamız mevcut. Great Place to Work® listesinde geçtiğimiz yılın ardından ikinci kez yer almayı başarmamız doğru bir insan kaynakları stratejisi uyguladığımızı ortaya koyuyor” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.