DOLAR 32,3515 0.3%
EURO 35,1350 -0.04%
ALTIN 2.309,671,42
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’dan Kadınlar Gününe Özel Mimoza Tarifleri
  • Haberler11
  • Gündem
  • Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’dan Kadınlar Gününe Özel Mimoza Tarifleri

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’dan Kadınlar Gününe Özel Mimoza Tarifleri

ABONE OL
Mart 9, 2022 11:48
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’dan Kadınlar Gününe Özel Mimoza Tarifleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un Executive Chef’i Fabio Brambilla, İtalya’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün sembolü haline gelen mimoza çiçeğinden esinlenerek hazırladığı ‘Mimoza Tarifleri’ni keyifli bir atölye etkinliği ile misafirlerine sundu. 

 

Yaşam gücünü temsil eden, parlak sarı rengiyle baharın habercisi mimoza çiçeği, İtalya’da 8 Mart Kadınlar Günü’nün sembolü olarak görülmektedir. Bu önemli günde erkeklerin hayatlarındaki kadınlara mimoza çiçeği vermeleri yıllardır bir gelenek olarak devam etmektedir. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un İtalyan Executive Chef’i Fabio Brambilla’nın bu gelenekten esinlenerek hazırladığı “Mimoza Tarifleri” 6 Mart Pazar günü otelin workshoplar ve grup davetleri için benzersiz bir atmosfer sunan açık mutfağında, Mandarin Oriental Brunch misafirlerinin katılımı ile gerçekleşti.

Executive Chef Fabio Brambilla, safran ile renklendirilmiş enfes mimoza risotto ve geleneksel hale gelen mimoza kek pişirme tekniklerini misafirler ile paylaşırken, günün anlamına da değindi. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Executive Pastry Chef’i Münir Yakut ve Pastry Sous Chef’i İlhan Durakoğlu’nun da katkılarıyla düzenlenen ve iki saat süren atölye keyifli dakikaların ardından misafirlerin hazırlanan lezzetlerin tadımları ile tamamlandı.

Nefes kesici panoramik manzarasıyla İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un açık mutfağında düzenlenecek atölye etkinlikleri yıl boyunca devam edecek.

 

 

 

 

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Hakkında

Nefes kesici panoramik manzarasıyla İstanbul Boğazı’nın Avrupa kıyısında yer alan, lüks ve şık bir tasarıma sahip Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, asırlık Naile Sultan Korusu’na ve tarihi Kuruçeşme sokaklarına uzanmaktadır. Otelin her biri geniş bir terası ya da balkonu içeren 77 lüks odası ve 23 süiti, çağdaş tasarım anlayışı ile ikonik Osmanlı mirasının muhteşem uyumunu yansıtmaktadır. 3.500 metrekarelik bir alana yayılan Spa’sı, Mandarin Oriental Hotel Grubu’nun ödüllü Spa konseptlerini bütünsel imza terapileri ve sağlıklı yaşam programları eşliğinde sunarken, dünyaca ünlü restoran ve barlarının her biri yenilikçi ve gurme bir mutfağı sergilemektedir. Düğünlere ve seçkin davetlere yönelik göz alıcı bir atmosfer oluşturan ayrıcalıklı toplantı ve etkinlik alanları, lüks butikleri, açık ve kapalı havuzları, geniş terasları ve yemyeşil bahçeleriyle şehrin kalbindeki bu eşsiz resort, İstanbullular ve iş ya da tatil amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir adres.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’a ait detaylı bilgilere ve görsellere https://www.mandarinoriental.com.tr/istanbul/bosphorus/luxury-hotel veya mo_istanbul Instagram hesabından erişebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.