DOLAR 32,5685 0.06%
EURO 34,8581 -0.04%
ALTIN 2.432,790,13
BITCOIN %
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

L’Occitane’ın beklenen ikonik parfümleri geri geliyor!

L’Occitane’ın beklenen ikonik parfümleri geri geliyor!

Her biri benzersiz bir dokunuşlarla yapılmış Ambre, Jasmin & Bergamote, Arlesienne, D’Iparie, Pivoine Flora ve dahası. En sevilen, gelmiş geçmiş en özel L’Occitane klasik parfümleri yeni şişelerinde raflara geri dönüyor. Kullanıcılarının özlemle beklediği bu kült parfümleri keşfedip, ardınızda iz bırakabilirsiniz...

ABONE OL
Mayıs 19, 2022 11:46
L’Occitane’ın beklenen ikonik parfümleri geri geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hipnotize eden çekicilik

Arlesienne

Yoğun çiçek kokusuna sahip Arlesienne Eau de Toilette, ardında büyüleyici bir iz bırakan bir çiçek buketini andırıyor. Kadifemsi gülün zarafeti, menekşenin karşı konulmaz gizemi ve safranın baharatlı kokusuyla bir araya geliyor. Bu muhteşem üçlü, zarif masumiyeti hipnotize eden bir çekicilikle harmanlıyor. Provence’ın güzellikleri yumuşak, cesur ve coşkulu tonlar arasında gelgitler yaşıyor. Ardında büyüleyici bir iz bırakan bir çiçek buketi kokusu…

 

Dakikalar içinde bergamotun turunçgillere has patlaması kokuyu canlandırıyor ve baharatlı safran notasını tazeliyor. Bu parlak tazelik kasnı otunun cesur, keskin, canlı yeşilliğiyle çelişirken akdikenin lezzetli bademsi kokusuyla cezbediyor. Mayıs gülü, ballı ve baharatlı dokular üzerine yapraklarını yavaşça açarken çiçek kokuları dalga dalga yayılıyor.

 

Provence’in menekşe yaprakları yeşil, aromatik dokusuyla ortaya çıkarken, iris çiçeğinin pudralı dokusu da ona eşlik ediyor. Ve son olarak, beyaz misk pürüzsüz ve kremsi bir dokunuşla, bu harika çiçek kokusunun karşı konulmaz bir dişilikle sarmalanmasını sağlıyor

Arlesienne EDT 50 ML – 905 TL

 

Tatlı bitişlerle gelen kalıcılık

Ambre 

Unisex olarak kullanılabilen ve taze bir açılışa sahip bu koku, yerini sıcak odunsu, şehvetli notalara bırakıyor. Üst notalarında bergamot ve frezya notaları, amber notalarının hakim olduğu sıcak bir karşılamaya dönüşüyor. Misk ve paçuli notaları ile büyülüyor. Bir miktar vanilya ile ortaya çıkan hafif tatlı bir bitişle kalıcı hale geliyor.

Ambre EDP 50 ML – 990 TL

 

Karmaşa ile gelen gizem

Eau D’Iparie

Sarhoş edici, bazen baharatlı, bazen çiçekli, şehvetli dumanlı nüanslar üzerinde bitirmek için kendini gösteriyor. İlk başta gül meyveleri ile keskin olan bu doğal parfüm daha sonra şakayık, gül gibi çiçek notaları ile dengeleniyor. Son olarak, buhur ve mür ona büyüleyici ve sıcak karakterini veriyor. Eksiksiz ve karmaşık olan bu koku, kullanıcının gizemini ve karizmasını ortaya çıkarmak için değişiyor.
Eau D’Iparie EDP  50 ML – 990 TL

 

Canlı ve sağlıklı 

The Vert

Provence’da ılık bir yaz öğleden sonrasında, çeşmeden akan suyun serinlettiği bir verandanın gölgesinde, yeşil çay ve narenciye kokuları hafifçe birbirine karışıyor. Bu narenciye notalar Provence yaşamının tatlı ve baştan çıkarıcı gerçek hatıralarıyla sizi canlandırıyor. Hafif ve canlandırıcı olan The Vert Eau de Toilette, yeşil çayın taze ve narin aromaları ile zengileştirilmiştir. Erkekler ve kadınlar tarafından eşit derecede beğenilen bu koku canlandırır ve sağlıklı olma hissi yaratır. İlk hissedilen dikkat çekici turunç notalarını orta notalarda, kokunun kalbinde tazelik veren yeşil çay takip eder. Ve son notadaki sedir ve kekiğin odunsu kokusu sıcak bir bitiş sağlar.

The Vert EDT  50 ML – 905 TL 

 

Akdeniz notaları

Jasmin & Bergamote..

Zarif ve şehvetli bir dansı çağrıştıran Jasmine & Bergamot Eau de Toilette, şafakta açan bir çiçek gibi narin bir koku. Yasemin çiçeğinin çok yönlü özelliklerini ortaya çıkaran bu parfüm, Akdeniz’in mutlaklarını harmanlıyor. Yasemin ve limon yapraklarının kalp notaları, bergamot ve mandalinanın meyveli notaları ile zenginleştirilmiştir. Sandal ağacı ve sedir tabanı bu kokuyu tamamlıyor.

Jasmin & Bergamote 50 ML EDT – 905 TL

 

Gurme notalar

Jasmin Immortelle Neroli

Efsane kabul edilen L’Occitane parfümlerinden biri. Aromatik notalara sahip Jasmin Immortelle Neroli, çiçeksi bir koku. Bal ve portakal çiçeği saklı olan notaları, ardında misk kokusunun kalıcılığını bırakır.

Jasmin Immortelle Neroli EDT 50 ML – 905 TL

 

Zamanın durduğu ‘an’lar

Pivoine Flora..

Taze, yeşil notaların yerini yavaş yavaş yumuşak, çiçeksi bir kokuya bıraktığı, çiçek açan bir şakayığı andıran bir kadın kokusu. Drôme’un kalbinde, şakayık çiçek açtığında zaman durur. Pivoine Flora Eau de Toilette, şakayıkların artık tomurcuk olmadığı ama henüz çiçek olmadığı o gizli anı, her şeyin değiştiği o kısacık anı yakalar.

Pivoine Flora EDT 50 ML – 905 TL

 

En değerli güllerle

Roses et Reines..

Roses et Reines Eau de Toilette, taze ve kadifemsi bir kokuya sahip bir kadın kokusu, kraliçeleri kutlayan bir çiçek masalı. Bu koku, Kont Forcalquier’in dört kızından esinlenmiştir.

Onların en sevdikleri gül kokularından oluşur; Grasse, Bulgaristan, Fas ve Türkiye’den gelen güller bu değerli kokuda bir araya geliyor.

Roses et Reines  EDT 50 ML – 905 TL

 

Terre de Lumiere L’Eau..

Terre de Lumière L’Eau, şafak vakti ortaya çıkan ışığın, Provence’ın gökyüzünü alevler içinde bıraktığı o kısacık anı anlatıyor. Bu ışık bir kokuya dönüştüğünde, şafakta parıldayan bir çiy damlası kadar narin, yumuşak ve kadınsı bir imza parfümü ortaya çıkarır.

Taze, çiçeksi bir koku.

Bergamot, frenk üzümü, beyaz misk ve tonka fasulyesi notaları.

Terre de Lumiere L’Eau EDT 50 ML – 905 TL

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.