DOLAR 32,5915 0.35%
EURO 34,8681 0.36%
ALTIN 2.491,790,30
BITCOIN %
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

LİDERLİĞİN YENİ KAVRAMI AGILE, ÇEVİK LİDERLER ZİRVESİ’NDE TANITILACAK
  • Haberler11
  • Gündem
  • LİDERLİĞİN YENİ KAVRAMI AGILE, ÇEVİK LİDERLER ZİRVESİ’NDE TANITILACAK

LİDERLİĞİN YENİ KAVRAMI AGILE, ÇEVİK LİDERLER ZİRVESİ’NDE TANITILACAK

ABONE OL
Şubat 17, 2022 11:53
LİDERLİĞİN YENİ KAVRAMI AGILE, ÇEVİK LİDERLER ZİRVESİ’NDE TANITILACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yönetimsel liderliğin yeni kavramı Agile, liderlik kavramının her yönüyle ele alınacağı ve Türkiye’nin ilk “Çevik Liderler Zirvesi” olarak hayata geçecek etkinlikle 19 Şubat Cumartesi günü Regnum Carya’da gerçekleşecek. Agile dünyasının, alanında öncü sektörlerinden şirketlerin, çevik dönüşüm liderlerini ve üst düzey yöneticilerini bir araya getirecek zirve Regnum Carya, Deloitte ve ACM Agile iş birliği ile düzenlenecek.

Agile felsefesi Türkiye’nin ilk Çevik Liderler Zirvesi’nde anlatılacak

Agile felsefesi kısaca günümüz dünyasının değişken şartlarına etkin bir biçimde adapte olabilme esnekliğini, kapasite ve adaptasyon yetkinliğini ifade ediyor.   Agile aynı zamanda sektörlerin faaliyetlerini daha hızlı, etkin ve çözüm odaklı yaparak, değişen koşullara uyum sağlamalarını ve bu çalışmaların sonucu olarak da yaratıcı çözümlere kolayca ulaşmalarını sağlayan yepyeni bir yönetim ve liderlik felsefesi olarak yorumlanıyor.

Regnum Carya ev sahipliğinde gerçekleşecek

Yenilikçi bakış açısıyla hayata geçirdiği projelerle turizm sektörüne farklı bir perspektif kazandıran Regnum Carya, geleceğin yönetim sistemi olarak yükselişe geçen Agile’in tüm detaylarıyla anlatılacağı Türkiye’nin ilk Çevik Liderler Zirvesi’ne ev sahipliği yapıyor. Çevik yönetim sistemini benimseyen ve sektör öncüleri arasında yer alan Regnum Carya’nın Deloitte ve ACM Agile işbirliğiyle gerçekleştireceği zirveye çevik dönüşüm liderleri ve üst düzey yöneticiler katılım gösterecek. Zirvede konuşmacı olarak yer alan isimler arasında; Vodafone Türkiye Yetenek Stratejisi ve Gelişimi Direktörü Sevil Kayaş Yılmaz, Eczacıbaşı Dijital Dönüşüm Projeler Müdürü Murat Ergün, Latro Kimya kurucu ismi Haluk Can Hür, Opet Fuchs Bilgi Teknolojileri ve Strateji Geliştirme Direktörü Nilay Azizoğlu’nun yanı sıra Regnum Carya Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Üstertuna ve LC Waikiki Agile Dönüşüm Lideri Fatma Tartar Doğanay gibi çok sayıda lider isim yer alacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.