DOLAR 32,3664 -0.01%
EURO 35,0533 -0.14%
ALTIN 2.324,130,21
BITCOIN %
İstanbul
17°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lider Türkiye Yarışmacıları Sokağın Nabzını Tutuyor

Lider Türkiye Yarışmacıları Sokağın Nabzını Tutuyor

ABONE OL
Ocak 26, 2023 07:55
Lider Türkiye Yarışmacıları Sokağın Nabzını Tutuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin yepyeni yarışma programı Lider Türkiye’de grup yarışları yerini bireysel mücadeleye bıraktı ve çeyrek finalin 1.turu başladı. Habertürk ekranlarında saat 23.30’da yayınlanan Lider Türkiye’de 28 Ocak Cumartesi günü sokağa çıkan 8 yarışmacı halkın sorunlarını dinleyerek; konut- kira fiyatları, KYK yurtları, pazar fiyatlarında artış, esnaf sorunları, ÖTV, yaşlıların sorunları, sağlık sistemindeki sorunları ve hukuk konularında çözüm önerilerini sunacak. 29 Ocak Pazar günü yayınlanan bölümünde ise potaya kalan 4 yarışmacının gireceği heyecanlı düellolar izleyiciyi bekliyor. Bu özel bölümün konukları ise Araştırmacı Hakan Bayrakçı ve Prof. Dr. Ahmet Kasım Han oluyor.

Halkın arasından çıkan yarışmacılarıyla Türkiye’nin gündemini tartışan Lider Türkiye, televizyon dünyasına yeni bir heyecan getirdi. Farklı görüş açıları ve her kesimden kitlenin kendisini bulabildiği Lider Türkiye programında artık bireysel olarak yarış başladı.

Araştırmacı, Siyasal İletişimci ve Stratejist Faruk Acar’ın mentorluğunda Habertürk ekranlarında saat 23.30’da yayınlanan Lider Türkiye’de bu hafta da ilgi çekici bölümler izleyiciyi bekliyor. 28 Ocak Cumartesi günü yayınlanacak bölümde 8 yarışmacı sokağa çıkarak halkın sorunlarını dinleyip çözüm önerisi sunacak. 29 Ocak Pazar günü ise potaya giren 4 yarışmacı Cumhur İttifakı ile ilgili yöneltilen soruları yanıtlayacak. 400 kişilik jüri oylamasının sonucunda çeyrek finalin 2.turuna sadece 6 yarışmacı kalacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.