DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lezita’ya Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinden   “Yılın Gıda Markası” ödülü
  • Haberler11
  • Gündem
  • Lezita’ya Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinden “Yılın Gıda Markası” ödülü

Lezita’ya Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinden “Yılın Gıda Markası” ödülü

ABONE OL
Mart 31, 2022 09:55
Lezita’ya Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinden   “Yılın Gıda Markası” ödülü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hacettepe Üniversitesi öğrencileri bu yıl 4. kez düzenlenen Kristal Geyik Ödülleri’nde Lezita’yı “Yılın Gıda Markası” seçti.

Türkiye’nin önde gelen gıda markalarından Lezita, Hacettepe Üniversitesi tarafından düzenlenen Kristal Geyik Ödülleri organizasyonunda ödüle layık görüldü. Lezita organizasyonda, Hacettepe Üniversitesi öğrencilerinin oyları ile “Mühendislik” kategorisinde “Yılın Gıda Markası” seçildi. Kristal Geyik Ödülleri, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Tunçalp Özgen Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

 

Lezita’nın ödülünü Lezita Satış ve Pazarlama Direktörü Atılgan Demir aldı. Atılgan Demir törende yaptığı konuşmada, 2006 yılında kurulmuş genç bir marka olan Lezita’nın istikrarlı ve sağlam adımlarla büyüdüğüne dikkat çekti. Demir, “Lezita şu anda Türkiye’nin en önemli beyaz et markalarından biri haline geldi. Yeni yatırımlarla hedeflerimizi daha da büyüterek yolumuza devam ediyoruz. Ar-ge’ye ve yenilikçiliğe  büyük önem veriyoruz. Halkımızı pratik ve besleyici ürünlerle buluşturmak için çalışıyoruz.  Genç bir marka olarak gençler tarafından ödüle layık görülmek bizim için çok anlamlı ve kıymetli” ifadelerini kullandı.

 

Hacettepe Üniversitesi bünyesindeki en büyük topluluklardan 10 tanesi tarafından oluşturulan Kristal Geyik Ödülleri bu yıl 4. kez düzenlendi. Türkiye’nin önde gelen şirketleri, Hacettepe Üniversitesi öğrencileri özelinde yapılan oylamalarla “Mühendislik”, “Yönetim-Finans”, “Bilim”, “Spor”, “Kültür-Sanat” kategorilerinde değerlendirildi ve yılın en iyileri belirlendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.