DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kadınlar Günü’nü Watsons’la Kutlayın!

Kadınlar Günü’nü Watsons’la Kutlayın!

ABONE OL
Mart 1, 2022 11:48
Kadınlar Günü’nü Watsons’la Kutlayın!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Watsons’ın eşsiz kokuları, Revolution’ın birbirinden etkileyici makyaj ürünleri ve Target Pro by Watsons’ın güçlü serumlarıyla Kadınlar Günü’nü Watsons’la kutlayın! Kadınlar Günü’nde kendinizi ve sevdiğiniz tüm kadınları Watsons’ın en sevilen markalarının en güzel ürünleriyle mutlu edin!

 

Watsons Blossom Kadın EDT 100ml / 99,95 TL

Watsons Blossom Kadın EDT Parfüm ile gizemli bir yolculuğa çıkmaya hazır mısınız? Mimoza, yasemin ve sümbülteberin muhteşem uyumu ruhunuzun çiçek açmasını sağlarken, liçi bu büyüleyici birleşime tatlı bir esinti katıyor. Altın kehribarın yoğunluğuyla harmanlanan Watsons Blossom Kadın EDT Parfüm karşı konulmaz ve zamansız kokusuyla tüm duyularınızı harekete geçirecek!

 

Watsons Jardin Kadın EDT 100ml / 99,95 TL

Watsons Jardin Kadın EDT Parfüm sizi unutulmaz bir bahçeye davet ediyor!  Watsons Jardin Kadın EDT Parfüm’le bir tarafta orkide, frezya ile çevrelenmiş; diğer tarafta erik, vişne, ahududu meyvelerinin bulunduğu zengin bir bahçenin içerisinde geziyor gibi hissedeceksiniz! Eğlenceli ve aynı zamanda çekici bir feminenliği ifade eden bu benzersiz yorum ile duygularınızı kelimelerin ötesinde ifade edin!

 

Watsons Bouquet Kadın EDT 100ml / 99,95 TL

Watsons Bouqet Kadın EDT Parfüm ile neşe ve mutluluğu kucak dolusu bir bukete dönüştürmeye hazır mısın? Gülün çekici dayanılmazlığı veirisin hayranlık uyandıran güzelliğiyle çevrenizdekileri büyüleyin.. Kalıcı misk ile sarmalanan, zarifliği simgeleyen yasemin, portakal çiçeği ve mügenin çarpıcı uyumu, tüm kompozisyona etkileyici bir dokunuş bırakıyor.

 

Revolution Forever Flawless Regal Romance Far Paleti / 319,90 TL

Revolution Forever Flawless Regal Romance Far Paleti ile içinizdeki kraliçeyi ortaya çıkarın! 6 sıcak mat ton ve 12 şeftali& pembe  ışıltılı ton olmak üzere toplam 18 farklı ton seçeneği sunan Revolution Forever Flawless Regal Romance Far Paleti ile romatik bakışlar!

 

Revolution Bright Light Aydınlatıcı / 259,90 TL

Revolution Bright Light Aydınlatıcılar ile parlamaya hazır mısınız? Sünger aplikatörü sayesinde kusursuz ışıltılı bir görünüm yaratmayı kolaylaştıran Revolution Bright Light Aydınlatıcılar ile göz kamaştıracaksınız! Strobe Champagne, Gold Lights, Radiance Bronze, Beam Pink olmak üzere 4 farklı renk seçeneği sunan Revolution Bright Light Aydınlatıcılar ile her tende ve her makyajda kusursuz aydınlığın keyfini çıkarın!

Revolution Big Lash Reloaded Maskara/ 179,90 TL

Revolution Big Lash Reloaded Maskara ile göz makyajınızın son adımını zirveye taşıyan bir deneyime hazır mısınız? Revolution Big Lash Reloaded Maskara, kirpiklerinizin ulaşabileceği maksimum hacim ve dolgunluğa ulaşmasına yardımcı olur. Özel olarak tasarlanmış geniş açılı fırçası sayesinde kirpikleri mükemmel bir şekilde kavrar, uzatır ve kıvırır. Fırçasında bulunan kısa kıllar sayesinde, en kısa kirpiklere dahi kolayca ulaşır ve kökten uca tüm kirpiklerinize ürünü uygulayabilmenizi sağlar. Revolution Big Lash Reloaded Maskara’nın hafif ve hızlı kuruyan yapısıyla hacimli ve simsiyah kirpiklerinizin keyfini çıkarın!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.