DOLAR 32,9946 -0.11%
EURO 35,8077 -0.28%
ALTIN 2.528,150,83
BITCOIN 22272813,80%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Joker: Folie à Deux” Filminde Lady Gaga ve Joaquin Phoenix Başrolde
  • Haberler11
  • Magazin
  • “Joker: Folie à Deux” Filminde Lady Gaga ve Joaquin Phoenix Başrolde

“Joker: Folie à Deux” Filminde Lady Gaga ve Joaquin Phoenix Başrolde

ABONE OL
Mart 16, 2024 15:06
“Joker: Folie à Deux” Filminde Lady Gaga ve Joaquin Phoenix Başrolde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fransızca Terim Folie à Deux’un Anlamı

“Joker: Folie à Deux” adlı film, iki kişinin paylaştığı ortak delilik anlamına gelen Fransızca terimi temel alıyor. Başrollerde Batman’in düşmanı Joker ve Harley Quinn yer alıyor.

Filmdeki Hikaye ve Karakterler

Film, Batman’in yaşadığı Gotham City’de geçecek ve Joker ile Harley Quinn arasındaki ilişkiyi merkezine alacak. Joker’in hapishane psikiyatristi Harley Quinn’e duyduğu aşk ve onun çılgın ortağına dönüşümü anlatılacak.

Müzikal Ağırlıklı Yapım

Film, Joker’in devamı niteliğinde olup müzikal ağırlıklı bir yapım olacak. Margot Robbie’nin yerine Lady Gaga’nın Harley Quinn’i canlandıracağı belirtiliyor.

Yönetmen ve Oyuncu Kadrosu

Filmin yönetmen koltuğunda yine Todd Phillips otururken, Joaquin Phoenix ve Lady Gaga başrollerde yer alacak. Diğer oyuncular arasında Zazie Beetz, Catherine Keener, Brendan Gleeson ve Jacob Lofland bulunuyor.

Devam Filminin Beklentileri

İlk filmin büyük başarısının ardından Joker’in devam filmi için 20 milyon dolarlık bir anlaşma yapıldı. Filmin fragmanının Nisan ayında yayınlanması bekleniyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.